x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21-22 iulie. Racii au probleme în viața de cuplu

Horoscop de weekend, 21-22 iulie. Racii au probleme în viața de cuplu

20 Iul 2018   •   11:34
Horoscop de weekend, 21-22 iulie. Racii au probleme în viața de cuplu

Berbec

Cariera ta se îndrepată în direcția cea bună, motiv pentru care în acest weekend ești încărcat cu energie pozitivă. Ai muncit mult pentru a ajunge în punctul în care ești acum, iar ce a rămas de făcut pentru acest sfârșit de săptămână este să te relaxezi. 

Taur

În acest weekend vrei să călătorești, fie și prin apropiere. Vrei să petreci cât mai mult timp pe afară și să te bucuri de timpul liber. Nu îți place să faci compromisuri, însă în acest weekend va fi necesar să renunți la orgoliu și să acorzi încredere celor din jur. 

Gemeni

Vrei să primești încurajări din partea persoanelor dragi ție, iar când acest lucru nu se întâmplă, stresul apare. În acest weekend înveți să ai mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru atrage admirația celor din jur. 

Rac

Ești destul de confuz și încerci să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu poți să înțelegi de ce îți place mai mult ideea de a fi într-o relație decât relația în sine. Discuți cu un prieten bun despre aceste lucruri și reușești să te apropii de niște răspunsuri. 

Leu

Începi să îți ignori intuiția, lucru destul de ciudat pentru tine, căci încrederea în propria persoană este un lucru care te caracterizează, în mod normal. Toți cei din jurul tău sunt dispuși să-ți ofere sfaturi, însă doar tu știi care este următorul pas pe care trebuie să-l faci. 

Fecioară

Există unele probleme mai vechi în viața de cuplu, probleme pe care le-ați tot ignorat, dar care nu mai suportă amânare. În acest weekend discuți deschis cu perechea ta despre lucrurile care te deranjează, despre ce îți dorești să schimbi și reușiți să reveniți pe linia de plutire. 

Balanță

Nu contează problemele cu care te confrunți, știi că mereu o să ai pe cineva  special cu care poți discuta, iar acest lucru îți oferă speranță. Ești determinat să treci peste orice obstacol, iar în acest weekend chiar reușești. 

Scorpion

În acest weekend, o persoană apropiată ție are nevoie de niște sfaturi. Încearcă totuși să nu oferi lecții de viață, ci să asculți și să dai sfaturi sincere. Acest sfârșit de săptămână este dedicat acestei persoane care are nevoie de ajutor. 

Săgetător

Problemele financiare nu-ți mai dau pace, însă această agitație nu o să ți ofere răspunsuri. Unele probleme sunt mai greu de rezolvat decât altele, însă ușile nu sunt închise, iar rezolvările vor veni cu puțină răbdare. Ai încredere!

Capricorn

Potrivit horoscopului tău de weekend, ideile sunt prezente și o să-ți aducă un proiect care se va dovedi important, dacă îl vei pune în aplicare și nu te vei descuraja. O discuție cu un profesionist în domeniul în care vrei să-ți dezvolți proiectul te va ajuta să faci primii pași. 

Vărsător

În acest weekend este necesar să iei o decizie importantă. Acordă-ți timp pentru a te gândi la toate posibilitățile și pentru a lua toate variabilele în calcul. Dacă simți că nu știi care este decizia corectă, amână comunicare ei până în momentul în care ești sigur de direcția în care vrei să te îndrepți. 

Pești

Vrei să faci primii pași spre a-ți îndeplini un vis, însă dacă stai și doar te gândești la el, nu se va întâmpla. Încearcă să discuți cu un grup sau o organizație care este apropiată de interesele tale. 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 21-22 iulie