x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 7-8 iulie. Capricornii învață din greșelile altora

Horoscop de weekend, 7-8 iulie. Capricornii învață din greșelile altora

06 Iul 2018   •   11:13
Horoscop de weekend, 7-8 iulie. Capricornii învață din greșelile altora

Berbec

Petreci mult timp cu persoana iubită, iar conexiunea și empatia față de acea persoană ajung la un alt nivel. Acest lucru te ajută să fii mai înțelegător, iar relația voastră intră într-o nouă etapă.

Taur

Comunicarea este punctul tău forte în acest weekend, astfel că modul în care te exprimi și perspectiva pe care o prezinți celor din jur te ajută să îți îndeplinești obiectivele.

Gemeni

Te concentrezi pe carieră. În acest weekend lucrezi pentru visul tău. Depui toate eforturile necesare pentru a-ți mări șanele de a face ceea ce îți dorești în viață. Ești ambițios, iar acest lucru te ajută enorm.

Rac

Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a fi natural, iar cei care doresc să te schimbe nu au ce căuta în viața ta. În acest weekend înveți să te iubești mai mult, astfel că renunți la cei care nu te apreciază. 

Leu

Ești mult mai rezervat decât în mod normal, însă energia pozitivă este în continuare prezentă. Te concentrezi pe lucrurile care îți aduc fericirea, motiv pentru care, mare parte din weekend, lucrezi la pasiunea ta. 

Fecioară

Petreci mult timp cu familia, lucru pe care nu l-ai mai făcut de ceva timp. Discutați despre tot felul de idei, vă faceți planuri împreună. Acest weekend îți va încărca bateriile pentru o nouă săptămână. 

Balanță

Generozitatea și compasiunea de care dai dovadă te aduc în centrul atenției. Cineva de care te simți atras va fi impresionat de bunătatea care te caracterizează. Se întâmplă lucruri frumoase atunci când îți urmezi principiile. 

Scorpion

Acest weekend este caracterizat de imprevizibil. Te vei bucura de călătorii neplanificate și de timp de calitate cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. De asemenea, vei cunoaște persoane noi cu care ai multe în comun. 

Săgetător

Te implici emoțional în toate evenimentele care se petrec în acest weekend. Dai dovadă de multă sensibilitate, iar acest lucru ar putea fi folosit împotriva ta de unii oameni. Încearcă să-ți selectezi mai bine oamenii din jur.

Capricorn

În acest weekend înveți din greșelile altora. Petreci mult timp cu prietenii și reușiți să discutați despre tot felul de incidente prin care ați trecut, astfel că fiecare poveste care ajunge la tine te învață câte ceva. 

Vărsător

Ai o mulțime de uși deschise către o nouă oportunitate în ceea ce privește cariera. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai interesul, ceea ce nu se întâmplă de fiecare dată. Fii mai responsabil!

Pești

Ai parte de un weekend plin de romantism. Ai darul de a transmite iubire, astfel că oamenii se simt bine în jurul tău. Cu toate acestea, îți dedici tot timpul unei anumite persoane importante din viața ta.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 7-8 iulie