x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018. Racii își reîncarcă bateriile pentru tot restul anului

Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018. Racii își reîncarcă bateriile pentru tot restul anului

13 Iul 2018   •   14:50
Horoscop săptămânal 16 - 22 iulie 2018. Racii își reîncarcă bateriile pentru tot restul anului

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 16 - 22 iulie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Berbec. In aceste zile va veti concentra pe viata de familie, pe casa si va implicati mai mult ca parinte. Venus este cea care promoveaza afacerile, dragostea si timpul petrecut cu copiii, asa ca din acest moment sunteti gata sa va urmati obiectivele. Succes!

horoscop TAUR 21.04-21.05: Puneti-va centurile de siguranta pentru ca urmeaza o perioada in care totul se deruleaza in ritm alert. Intalniri, comisioane, calatorii scurte si o multitudine de alte mici proiecte, iata cam cu ce va ocupati timpul. Ambitia dumneavoastra este treaza si va exprimati acest lucru cu multa tarie.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Va ganditi la ce este mai important si la valorile dumneavoastra. Veti examina relatia dumneavoastra cu averea si ceea ce detineti. Ar fi bine sa va intrebati daca, intr-adevar, va trebuie tot ce aveti sau sunteti doar sclavul unor lucruri in plus.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Este un moment al anului cand debordati de energie si acum aveti sansa sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Intalniti o oportunitate pe care n-ar trebui sa o ratati si simtiti nevoia puternica de a va exprima. A venit vremea sa va revendicati puterea!

LEU 22.07-22.08: Aveti oportunitatea sa intrati in contact cu subconstientul dumneavoastra, cel care va indeamna sa nu mai calcati stramb, dar pe care nu-l bagati in seama. Ar fi bine sa va ascultati vocea interioara si sa tineti cont de ea. De multe ori asa se gaseste drumul spre mai bine. Poate fi atat de simplu...

FECIOARA 23.08-22.09: Incurajati interactiunea cu cei din jur, deoarece tot felul de discutii ar putea declansa ceea ce va va determina sa va schimbati obiectivele. Intre timp, sunteti mai mult decat determinati sa munciti din greu. In weekend, va implicati sa aveti grija de cineva care are nevoie de ajutorul dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Urmatoarele zile sunt excelente pentru schimbari la domiciliu, la locul de munca sau poate chiar o vacanta. Sunteti extrem de eficienti si, oricare ar fi dorinta dumneavoastra, veti face tot ce este posibil sa o indepliniti. Succes!

 

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: Horoscopul săptămânii horoscop