x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 16 - 22 iulie. Gemenii, probleme din cauza orgoliului

Horoscop săptămânal, 16 - 22 iulie. Gemenii, probleme din cauza orgoliului

13 Iul 2018   •   14:12
Horoscop săptămânal, 16 - 22 iulie. Gemenii, probleme din cauza orgoliului

Berbec

Se anunță o săptămână foarte productivă, în condițiile în care începi să pui în aplicare tot felul de idei și te implici în multe activități. De asemenea, există posibilitatea să începi să faci voluntariat. În această săptămână îți dorești să ajuți cât de mult poți. 

Taur

Nu mai știi în cine ar trebui să ai încredere. Ai avut parte de multe dezamăgiri în ultima perioadă și ai ajuns la concluzia că oamenii sunt imprevizibili, motiv pentru care nu mai ai nicio așteptare și nu le mai acorzi încredere. Încearcă să îți selectezi mai bine oamenii din jur, în această săptămână. 

Gemeni

Deși orgoliul puternic care te caracterizează nu îți permite să ceri ajutorul celor din jur sau să optezi pentru munca în echipă, săptămâna aceasta ai face bine să îl dai la o parte. Se anunță o săptămână productivă, dacă optezi pentru munca în echipă. 

Rac

În această săptămână te concentrezi asupra propriilor aspirații, căci ai acordat sufient de multă atenție aspirațiilor oamenilor din jurul tău. Astfel, te dedici proiectelor pe care le-ai tot amânat, iar până la sfârșitul săptămânii poți să spui că ai făcut deja pași importanți spre succes. 

Leu

Romantismul este prezent în această săptămână mai mult decât în mod normal. Ești pasional și dedicat în totalitate partenerului de viață. Acest aer romantic vine și cu multă energie și inspirație. 

Fecioară

Te lovești de tot felul de obligații și obstacole, iar atenția ta nu poate fi îndreptată în acea direcție. Te gândești doar la vacanță și vrei să petreci timp cu oamenii dragi ție. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul pentru a putea să te ocupi de tot ceea ce îți dorești. 

Balanță

Comunicarea este punctul tău forte în această săptămână, astfel că reușești să realizezi conexiuni importante cu persoanele din jurul tău și, în plus, ești observat de persoane care te pot ajuta să evoluezi pe plan profesional. Nimeni nu îți poate strica buna dispoziție. 

Scorpion

Ești mai impulsiv decât în mod normal și poți da senzația de agresivitate. Cei din jurul tău ar putea fi jigniți de modul în care îi tratezi și obosiți de toată agitația de care dai dovadă. Toată această stare pe care o ai este rezultatul oboselii, motiv pentru care ar fi bine să  iei o pauză și să te relaxezi. 

Săgetător

Săptămâna aceasta se anunță a fi grozavă. Ai multă energie și ești dispus să-ți asumi riscuri. Dai tot ce ai mai bun în toate locurile în care mergi și astfel ești mereu în centrul atenției. Spre sfârșitul săptămânii, te concentrezi mai ales pe distracție. 

Capricorn

Realizezi că orice este posibil dacă ești persevernt. Te concentrezi asupra planurilor pe care le ai și, până la sfârșirtul săptămânii, reușești să le duci la bun sfârșit. Deși toată săptămâna te concentrezi pe muncă, sfârșitul săptămânii te prinde plin de energie, având în vedere lucrurile pe care ai reușit să le realizezi. 

Vărsător

În această săptămână reușești să fii mai organizat decât în mod normal, astfel că faci o treabă excelentă când vine vorba să-ți împarți timpul între viața profesională și cea personală. Petreci timp de calitate cu prietenii și reușești să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le ai de făcut la locul de muncă. 

Pești

Ai parte de mult noroc în această săptămână, astfel că în orice îți propui să faci succesul este garantat. De asemenea, reușești să acorzi timp pasiunilor tale și să progresezi. Săptămâna se anunță a fi una ideală atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal iulie 16-22 iulie