x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018. Balantele vor dori sa depaseasca restrictiile impuse sau autoimpuse

Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018. Balantele vor dori sa depaseasca restrictiile impuse sau autoimpuse

18 Iul 2018   •   15:57
Horoscop săptămânal 23 - 29 iulie 2018. Balantele vor dori sa depaseasca restrictiile impuse sau autoimpuse

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toată săptămâna 23 – 29 iulie 2018.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamana, valorile dumneavoastra se schimba si chiar vi se va schimba conceptia fata de valorile materiale. Daca va deranjeaza ceva din posesiunile dumneavoastra, puteti sa scapati de ele. Fie o proprietate sau actualul serviciu. Totul se poate schimba radical...

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Vechile modele dupa care v-ati ghidat pana acum se vor schimba si oamenii vor fi fortati sa va priveasca diferit. Limitarile impuse nu le veti mai accepta si ar fi inteleapta decizia de a va ghida catre tehnici de extindere a constiintei (yoga, astrologie etc.).

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Subconstientul va poate declansa niste surprize de proportii. Cateva secrete ar putea iesi la iveala fara prea mare greutate. Este ca si cum ati arunca un capac care acopera ceva. Acest lucru se datoreaza faptului ca mintea va este stapanita de Casa a 12-a. Este un moment prielnic pentru rezolvarea problemelor vechi, care plutesc in jurul dumneavoastra.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Obiectivele vi se vor schimba si veti incepe sa va identificati cu oameni diferiti. Este posibil chiar sa va alaturati unor noi cluburi sau organizatii. Veti interactiona si cu noi prieteni, iar daca acestia va preseaza, va veti retrage imediat.

Citeste si Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

Horoscop LEU 22.07-22.08: Uranus va afecteaza statutul social, reputatia si cariera si veti avea o schimbare radicala in viata profesionala. Daca va veti simti restrictionati, va veti revolta. Este bine sa realizati schimbarile care va fac mai fericiti, nu sa asteptati sa va loveasca un fulger ca sa reactionati!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Descoperiti ca v-ati largit orizonturile, fapt ce va va oferi noi perspective pe care nu le-ati experimentat pana acum. Explorati noi idei si sisteme de gandire inedite. S-ar putea chiar sa calatoriti intr-un loc unde nu ati crezut niciodata ca veti ajunge. Succes!

Citeste si Cinci elemente FENG SHUI care atrag bogatie!

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Restrictiile care v-au fost impuse de ceilalti sau autoimpuse vor deveni insuportabile si veti face orice posibil pentru a depasi situatia. Vor fi modificari si ale fondurilor comune, a proprietatilor si veti face tot ce va sta in puteri pentru a deveni independenti financiar.

 

Citeste aici horoscopul integral

×