x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 iulie - 5 august. Scorpionii au din ce în ce mai multă ambiție

Horoscop săptămânal, 30 iulie - 5 august. Scorpionii au din ce în ce mai multă ambiție

27 Iul 2018   •   13:30
Horoscop săptămânal, 30 iulie - 5 august. Scorpionii au din ce în ce mai multă ambiție

Berbec

În ciuda faptului că tinzi să faci lucrurile din impuls, fără să acorzi prea mult timp pentru a te gândi la modul cel mai eficient în care să acționezi, săptămâna va decurge fără prea mari probleme. 

Taur

Așteaptă-te la interacțiuni neobișnuite, cu oameni noi, în locuri ciudate. În fond, săptămâna va fi despre experiențe noi și despre oameni noi. Cunoști tot felul de persoane de la care ai multe lucruri de învățat. 

Gemeni

Lipsa banilor în acest început de săptămâna te face destul de agitat și de impulsiv. Încearcă totuși să-ți controlezi reacțiile, căci nu este vina nimănui că ești în situația financiară din prezent. Spre sfârșitul săptămânii, lucrurile se vor rezolva. 

Rac

Ești axat pe călătorii, aventură și acumulare de informații. Ești dispus să mergi în tot felul de locuri în care nu ai mai mers, chiar dacă e vorba de un parc în apropiere de casă sau de o excursie într-o zonă montană. Petreci timp de calitate cu prietenii. 

Leu

Instinctul nu te trădează în această săptămână, așa că ar fi bine să îl asculți cu atenție. Preiei inițiativa în multe proiecte și atragi atenția unor oameni care îți pot deschide niște uși spre cariera la care visezi de atât de mult timp.

Fecioară

Îți dorești să socializezi. Petreci mult timp cu prietenii și cu familia și discuți despre orice îți trece prin cap, motiv pentru care o să te simți foarte relaxat în această săptămână, iar lucrurile vor decurge de la sine. 

Balanță

Ești destul de confuz în această săptămână. Te pierzi în mult prea multe detalii și vezi cum tot mai multe vin. Nu reușești să îți organizezi timpul și simți că nu vei reuși să termini ce ți-ai propus până la sfârșitul săptămânii. Relaxează-te!

Scorpion

Săptămâna începe într-o notă pozitivă. Reușești să faci tot ce îți propui, iar ambiția este din ce în ce mai puternică. De asemenea, ești foarte receptiv la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău și reușești să întinzi o mână de ajutor cu fiecare ocazie pe care o ai. 

Săgetător

Nu este momentul potrivit să te ocupi de lucrurile care țin de carieră. Soluția evidentă este să te preocupi mai mult de conexiunile cu cei din jur decât de a progresa la locul de muncă. Ai ignorat multe persoane în ultima vreme, iar acum este momentul ideal să repari greșelile făcute. 

Capricorn

Petreci mult timp cu oameni noi, care au idei noi gata de împărtășit. Încerci să asimilezi cât mai multe informații și să înveți cât mai mult din greșelile celorlalți. Pe de altă parte, nu reușești să te concentrezi la locul de muncă. 

Vărsător

Se întâmplă o mulțime de lucruri în jurul tău, iar tot ceea ce trebuie să faci este să îți păstrezi concentrarea. Spre sfârșitul săptămânii, începi să experimentezi și să încerci noi lucruri, mai ales în interiorul relației.

Pești

Ești în centrul atenției. Primești atenție de la toate persoanele din jurul tău și, în plus, atragi priviri când ajungi în locuri noi. Aerul tău optimist inspiră o mulțime de lume. Discută cu persoanele care vor să-și împărtășească problemele, însă nu rămâne blocat în dramele altora. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 30 iulie 5 august