x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 9 - 15 iulie. Săgetătorii intră în conflicte

Horoscop săptămânal, 9 - 15 iulie. Săgetătorii intră în conflicte

06 Iul 2018   •   12:16
Horoscop săptămânal, 9 - 15 iulie. Săgetătorii intră în conflicte

Berbec

În această săptămână te concentrezi pe exerciții fizice. Dorești să faci unele schimbări în ceea ce privește aspectul fizic, iar acum ai și motivația necesară. De asemenea, acorzi atenție și vieții profesionale.

Taur

Săptămâna aceasta va fi plină de distracție și romantism. Petreci timp cu prietenii și vă faceți o mulțime de planuri pentru weekend. De asemenea, persoana de lângă tine îți oferă toată încrederea de care ai nevoie pentru a face lucrurile care îți plac.

Gemeni

În ciuda faptului că ești un comunicator excelent, în această săptămână vei avea unele probleme când vine vorba de a te face înțeles, în special când vine vorba de membri ai familiei. Pe de altă parte, vor apărea unele oportunități în ceea ce privește cariera.

Rac

Ești în centrul atenției. Energia pozitivă pe care o emani te ajută să fii observat și apreciat pentru ceea ce ești. Spre mijlocul săptămânii, începi să petreci mult timp acasă și reușești să te relaxezi în adevăratul sens al cuvântului. 

Leu

Nu reușești să te concentrezi asupra imginii de ansamblu, în contextul în care acorzi mult prea multă atenție detaliilor irelevante. Spre mijlocul săptămânii, încrederea în propria persoană revine, iar oportunitățile încep să reapară și să te bucuri de ele. 

Fecioară

Săptămâna aceasta te concentrezi pe tot ceea ce înseamnnă cunoaștere. Vrei să înveți cât mai multe lucruri noi și vrei să aprofundezi domeniile de care te simți atras. Reușești să capeți tot mai multă încredere în tine cu fiecare informație nouă acumulată. 

Balanță

În această săptămână ești foarte organizat, astfel că reușești să faci fiecare lucru pe care ți-l propui. Dacă păstrezi această energie și dorința de a face cât mai multe lucruri, sfârșitul săptămânii va veni cu unele vești bune la care speri de mult timp. 

Scorpion

Intri în contact cu o mulțime de evenimente și îți faci o mulțime de planuri cu familia. Pe de altă parte, nu vei fi atât de interesat în a petrece timp cu prietenii, pentru că simți că ți-ai ignorat pasiunile și familia în ultima perioadă. Săptămâna aceasta reușești să te revanșezi.

Săgetător

Intri în unele conflicte cu superiorii de la locul de muncă, iar asta pentru că îți dorești să te faci auzit. Nu mai vrei să închizi ochii în fața neregulilor, iar în această săptămână iei atitudine. În ciuda faptului că nu ești un fan al conflictelor, reușești să atragi atenția asupra unor probleme vechi. 

Capricorn

Ai planuri mari pentru această săptămână, însă nu știi cum ar trebui să le pui în aplicare. Ești o persoană independentă, însă vei avea nevoie de unele sfaturi de la cei din jurul tău, iar acest fapt nu este un lucru greșit. Fii mai permisiv cu propria persoană și dă-ți voie să greșești. 

Vărsător

Atenția ta se concentrează doar asupra carierei. Ai unele probleme la locul de muncă și trebuie să fii foarte atent în deciziile pe care le iei. Spre sfârșitul săptămânii, reușești în cele din urmă să scapi de toată tensiunea pe care ai acumulat-o. Relaxarea este soluția. 

Pești

Ai probleme cu încrederea în propria persoană. Cu toate acestea, nu-ți fie teamă să îți spui punctul de vedere, chiar dacă nu este în acord cu părerile celor din jurul tău. Spre sfârșitul săptămânii, apar unele conflicte în viața de cuplu, însă acestea pot fi rezolvate prin comunicare. 

×