x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în care a fost implicat Rudel Obreja. O persoană a murit. „Nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat”

Accident GRAV în care a fost implicat Rudel Obreja. O persoană a murit. „Nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat”

20 Mai 2019   •   08:16
Accident GRAV în care a fost implicat Rudel Obreja. O persoană a murit. „Nu am niciun fel de vinā în tot ce s-a întâmplat”
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost implicat într-un accident, în urma căruia o persoană a decedat. Anunţul a fost făcut de Obreja pe Facebook, care asigură că nu a avut niciun fel de vină în tot ce s-a întâmplat.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, pe Autostrada București – Pitești, în sensul de mers spre capitală. La un moment dat a avut loc un carambol în care au fost implicate mai multe mașini, inclusiv cea la volanul căreia se afla Obreja. Din păcate, o femeie și-a pierdut viața în urma incidentului, în timp ce alte șase persoane au fost rănite, potrivit Fanatik.

„Din pacate am fost implicat intr-un accident auto cu urmari foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. 
Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. 
Grav este cā o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat. 
Copiii mei, sotia si eu suntem cu totii nevatāmati.
Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā in tot ce s-a intamplat.” a scris Rudel Obreja într-o postare pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: rudel obreja accident