x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea: Peste 900 de locuri de cazare pentru toate persoanele fără adăpost de pe raza municipiului București

Gabriela Firea: Peste 900 de locuri de cazare pentru toate persoanele fără adăpost de pe raza municipiului București

25 Mar 2020   •   17:14
Gabriela Firea: Peste 900 de locuri de cazare pentru toate persoanele fără adăpost de pe raza municipiului București
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Peste 900 de locuri de cazare sunt puse la dispoziția persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului București, a anunțat Gabriela Firea, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook.

„Peste 900 de locuri de cazare pentru toate persoanele fără adăpost de pe raza municipiului București! În această perioadă dificilă avem datoria legală și morală de a-i ajuta și pe acești oameni.”, a scris Gabriela Firea.

Centrele sociale ale Primăriei Capitalei, cu o capacitate totală de 367 de locuri, vor oferi cazare permanentă persoanelor fără adăpost, iar pentru suplimentarea acestora, DGASMB a închiriat patru spații cu un număr total de 412 locuri și a înființat un centru special dedicat femeilor, cu 23 de locuri. Alte 180 de locuri sunt la nivelul sectoarelor.

De asemenea, Gabriela Firea mai scrie că în centrele de cazare permanentă se oferă trei mese pe zi, produse de igienă personală, ceai și cafea, supraveghere de către personalul DGASMB, precum și consiliere psiho-socială.

Cele 959 de locuri de cazare sunt în:

- Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi Sf. Ioan: 270 locuri. Începând cu data de 25 martie acest centru se va izola, nemaifiind permisă intrarea unor beneficiari noi, persoanele deja cazate înţelegând nevoia acestei izolări;

- Adăpost temporar Odesa: 74 locuri;

- Adăpost femei: 23 locuri;

- patru unităţi hoteliere cu un total de 412 locuri;

- 180 de locuri la nivelul sectoarelor.
 

#Preventie #Sprijin #ServiciiSociale Peste 900 de locuri de cazare pentru toate persoanele fara adapost de pe raza...

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 25 martie 2020
×