x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr român și-a păcălit iubita britanică de 66 de ani. Povestea unei țepe de 750.000 de lire

Un tânăr român și-a păcălit iubita britanică de 66 de ani. Povestea unei țepe de 750.000 de lire

27 Iul 2018   •   11:42
Un tânăr român și-a păcălit iubita britanică de 66 de ani. Povestea unei țepe de 750.000 de lire

Christiane Shellar, o femeie din Marea Britanie, în vârstă de 66 de ani, l-a dat în judecată pe tânărul Cristian Mihalea, în vârstă de 29 de ani, din România, pentru a recupera banii pe care i i-a dat, respectiv 750.000 de lire. Aceasta spune că i-a oferit suma, ca un împrumut, pentru a-l ajuta să-și refacă viața, potrivit Daily Mail

Femeia spune că i-a oferit 500.000 de lire tânărului din România pentru a putea să-și cumpere un apartament, pe numele ei, în care să locuiască până ar fi putut să-și permită un credit ipotecar, iar o altă sumă de 160.000 de lire pentru medicamentele tatălui lui Cristian. 
De asemenea, femeia i-a oferit un Porche Panamera, în valoare de 68.000 de lire, cât și mai multe ceasuri pe care să le adauge la colecția lui. Însă, Cristian nu a urmat planul stabilit, astfel că a pus banii în mai multe conturi bancare din România și i-a pierdut, ulterior, la jocurile de noroc. 
Cu banii pe care nu i-a pierdut, Cristian a cumpărat un ceas Audemars Piguet, în valoare de 4.000 de lire, cât și un Mercedes GLS, în valoare de 42.000 de lire, pentru sora sa, Mirela. 
Acum, Cristian susține că singurele lui bunuri sunt 7.444 de lire într-un cont bancar deschis la Llyods și un ceas Cartier, în valoare de 4.000 de lire. 
Cristian, care conduce, în prezent, un salon de înfrumsețare în Fulham, deschis pe numele surorii lui, afirmă că a cheltuit toți banii fostei iubite, însă susține că banii aceia erau un cadou pentru aniversarea lor de 18 luni de relație, bani pe care nu ar trebui să-i dea înapoi. 
Cu toate acestea, argumentul invocat de Cristian nu a fost primit bine de judecătorul Nicholas Cooke. „Nu o să scapi de judecata care se apropie prin a spune << Este prea târziu, am cheltuit toți banii >>”, a spus judecătorul. „Vor descoperi dacă încă mai ai banii. Mențiunea este că... spui o grămadă de minciuni”. 
Christiane Shellar l-a cunoscut pe Cristian când acesta încă lucra ca distribuitor, în 2016, după ce femeia divorțase de soțul ei. 

×