x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos FOTO. O antrenoare personală dezvăluie cum a reușit să slăbească 30 de kilograme

FOTO. O antrenoare personală dezvăluie cum a reușit să slăbească 30 de kilograme

13 Iul 2018   •   14:51
FOTO. O antrenoare personală dezvăluie cum a reușit să slăbească 30 de kilograme

Când te uiți la Sophie Guidolin, în vârstă de 29 de ani, ai crede că și-a petrecut întreaga viață la sală, însă mama a patru copii spune că arăta cu totul diferit în urmă cu câțiva ani, scrie Daily Mail

Concurentă în cadrul concursurilor de bikini și antrenor personal, Sophie povestește că atunci când a rămas însărcinată și a plecat de acasă, s-a îngrășat cu 30 de kilograme, din cauza unei combinații de alegeri slabe din punct de vedere nutrițional și cumpărături nu tocmai inspirate. 
În cadrul unui interviu pentru Women's Health, Sophie a mărturisit cum a reușit să scape de cele 30 de kilograme în plus. 
„Îmi era rușine când eram la sală și nu aveam nicio idee despre cum ar treui să mă antrenez, atunci când am început. Aveam umeri masivi și șolduri modelate, pentru că aceste erau singurele părți ale corpului pe care știam să le lucrez”, a spus aceasta. Sophie a mai povestit că atunci când a început să meargă la sală petrecea ore în șir pe banda de alergat și mânca foarte puțin, în speranța că va slăbi. 
În momentul în care a început să folosească greutățile în mod corespunzător și să urmărească macronutrienții pe care îi consumă - cantitățile de proteine, carbohidrați și grăsime din alimentele consumate, rezultatele au început să apară. 
„Am realizat că pot să mănânc ce mâncare vreau și totuși să obțin corpul fizic pe care mi-l doresc. A fost ca un truc magic - deodată, exercițile s-au transformat dintr-o corvoadă într-o pasiune și puteam să mănânc tot ce voiam.”, mai spune Sophie. 


 

×