x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Dacia Sandero, premiu la TF1

Dacia Sandero, premiu la TF1

de Ioana Bugean    |    24 Mar 2010   •   00:00

Televiziunea franceză TF1 a lansat un concurs denumit "Policier du Jeudi" ("Poliţistul de joi"), al cărui premiu este o Dacia Sandero Black Line.



Potrivit regulamentului jocului "Poliţistul de joi", poate participa "orice persoană fizică majoră care locuieşte în Franţa Metropolitană, care are acces la internet şi o adresă de e-mail, cu excepţia personalului societăţilor organizatoare". Pentru a câştiga concursul, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări tematice, urmând ca prin tragere la sorţi să fie stabilit câştigătorul.

Concursul a fost lansat în luna ianuarie şi se va încheia mâine, la miezul nopţii. Jocul este accesibil 24 de ore din 24 pe site-ul televiziunii. Concurenţii trebuie să aibă permis de conducere valabil. TF1 oferă ca premiu două autoturisme Dacia Sandero ediţie limitată, fiecare în valoare de 9.600 de euro. Dacia a lansat în Franţa o ediţie limitată a modelelor Logan, Sandero şi Logan MCV, numită Black Line.

Această ediţie limitată are geamuri acţionate electric pentru locurile din faţă, închidere centralizată şi servodirecţie. Preţurile încep de la 9.600 de euro şi pot atinge şi 14.550 de euro. Totuşi, câştigătorii concursului vor intra în posesia variantei mai ieftine.

×
Subiecte în articol: observator