x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară

23 Noi 2016   •   13:17
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Fecioară
Sursa foto: pixabay.com

În 2017, Pluto, Planeta Puterii și Regenerării, este în sectorul libidoului. Dorinţele sexuale vor fi prezente pe tot parcursul anului, dar nu te folosi de acest atuu pentru a înainta în relaţie. Vei afla că ceea ce funcţionează în dormitor, nu se aplică peste tot.

Partenerul sau persoana iubită s-ar putea îndepărta de tine sau se va transforma într-o persoană pe care nu o cunoşti, cu care nu eşti obişnuit şi este momentul perfect să strângi legăturile dintre voi. A crescut, s-a maturizat, a devenit mai înţelept, iar tu nu ai fost atent la aceste schimbări. Oricare ar fi cauza acestor schimbări, fii atent şi nu mai pierde niciun moment important.

Povestea ta de dragoste va primi o lovitură de la Pluto si Neptun în luna a şaptea

Cel mai simplu mod de a înțelege acest aspect este să te gândeşti la el ca la un plic. În interiorul plicului este un cadou. Ești invitat de univers pentru a deschide plicul și descoperi darul tău. Pentru cei care sunt singuri, voi vă puteți conecta cu cineva de care vă simţiţi atraşi instantaneu și cu care aveţi o afinitate care transcende lumea fizică. Veţi avea sentimentul că vă cunoaşteţi dinainte, cu toate că nu v-aţi mai întâlnit până acum.

Alţii îşi pot descoperi talentele şi pot participa la un eveniment important sau chiar Vip, unde veţi fi observaţi şi veţi sta umăr lângă umăr cu persoane influente sau celebre. Oricare ar fi conţinutul plicului, toul va funcţiona!

Predicțiile pentru Fecioară prevestesc că Saturn va fi prezent în cea de-a patra casă, aşa că poate fi un moment bun pentru a petrece mai mult timp cu părinții, cu familia și cu rudele. Începi să simţi o nevoie profundă de a cunoaște părinții și familia mai bine și de a construi o legătură mai strânsă cu ei. În cazul în care o relație de familie a fost tensionată în trecut, vei dori să încerci din greu să repari lucrurile.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Gemeni

×