x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Berbec

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Berbec

10 Oct 2018   •   17:25
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Berbec

Dragoste

Berbecii o să aibă parte de multe schimbări în ceea ce privește dragostea. Astfel, aceștia sunt nevoiți să lucreze mai mult la consolidarea vieții de cuplu și trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în partenerul de cuplu. În a doua jumătate a anului 2019, Berbecii reușesc să-și dezvolte abilitățile de comunicare, iar cu această realizare vine și rezolvarea mai multor probleme din viața de cuplu. Dacă nu ești într-o relație, anul 2019 vine cu noroc, astfel încât poți să-ți găsești sufletul pereche fără să fie nevoie să cauți. 

Bani și carieră

Pe acest plan, anul 2019 va fi unul cu adevărat agitat și vei avea deseori tendința de a lucra fără pauză, pentru a putea să-ți atingi obiectivele privind cariera. Nu trebuie să renunți la aspirații, însă nici să te extenuezi, cu atât mai mult cu cât anul 2019 aduce mai multe oportunități decât precedentul. Pe de altă parte, orgoliul te va încurca de multe ori la locul de muncă, astfel încât anul viitor se arată a fi presărat cu tot felul de conflicte minore. Dacă lucrezi mai mult la a-i asculta pe cei din jurul tău, evoluția ta la locul de muncă va fi mult mai rapidă. 

Sănătate

Nu se anunță schimbări majore față de anul precedent. Exceptând momentele în care extenuarea își va spune cuvântul, starea ta de sănătatea va fi una bună. În plus, a doua jumătate a anului 2019 vine cu multă energie și cu o stare generală de bine, astfel încât starea psihică devine din ce în ce mai bună. Pentru a evita orice problemă de sănătate, este recomandat să apelezi la un regim alimentar mai sănătos decât cel din anul 2018. De asemenea, sportul te va ajuta să-ți menții sănătatea la cote înalte. 

Familie

Precum în anul precedent, nu prea găsești timpul necesar pentru a petrece timp cu familia, iar de aici vor începe și conflicte și tensiuni cu cei dragi. Este recomandat să îți faci un program, pentru a putea să oferi atenție tuturor celor care au nevoie de ea și care, de altfel, o merită. Cea de-a doua jumătate a anului se anunță a fi una benefică pentru călătorii, așa că ar fi o idee bună să optezi și pentru una în familie. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 berbec