x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Taur

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Taur

10 Oct 2018   •   17:54
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Taur

Dragoste

După anul 2018, un an plin de situații neprevăzute în ceea ce privește dragostea, anul 2019 se anunță a fi mai liniștit. Astfel, viața sentimentală intră într-o linie armonioasă, iar comunicarea ajută la menținerea acestei linii. Pe de altă parte, a doua jumătate a anului 2019 vine și cu o neîncredere stridentă pentru care pot exista mai multe motive, unele fictive, altele apărute din lipsă de sinceritate.

Bani și carieră

Mare parte din atenția ta se îndreaptă în această zonă. Ceea ce îți lipsește este lipsa de deschidere către parteneriatele profesionale, iar acest lucru îți va încetini considerabil ascensiunea. Pe de altă parte, în a doua jumătate a anului 2019 apar oportunități, iar situația financiară este îmbunătățită. Chiar dacă nu sunt schimbări enorme, faptul că rezultatele încep să apară te va motiva să muncești mai mult. Cu toate acestea, încearcă să gasești un echilibru între viața profesională și cea personală. 

Sănătate

Probleme care vor apărea vor fi mai mult de ordin psihic, având în vedere tensiunile pe care le pui asupra ta. În ceea ce privește sănătatea fizică, anul 2019 este lipsit de evenimente grave, însă tensiunea la nivel psihic nu te ajută deloc. Ar fi bine să apelezi la un psiholog sau la un apropiat atunci când simți că tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te copleșește. 

Familie

Vei avea parte de provocări pe acest plan, însă nimic atât de grav încât să-ți producă prea multe bătăi de cap. De asemenea, ar trebui să renunți la ideea de a ignora problemele unor membri ai familiei, mai ales dacă poți să le rezolvi cu puțin efort. În cea de-a doua jumătate a anului 2019, apar unele tensiuni în ceea ce privește două părți importante din viața ta: partenerul de cuplu și familia. Ostilitatea față de unul sau altul nu va rezolva nimic, motiv pentru care este recomandat calmul. Comunicarea poate rezolva cu ușurință această problemă.

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 taur