x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Scorpion

Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Scorpion

15 Oct 2018   •   17:07
Horoscop. Cum va fi anul 2019 pentru nativii din zodia Scorpion

Dragoste

Sectorul sentimental va cunoaște schimbări importante pentru nativii din zodia Scorpion. Astfel, dacă aceștia sunt într-o relație toxică, acum o să găsească tăria necesară pentru a spune ce gândesc și pentru a pune capăt unei relații care nu le face bine. Pe de altă parte, dacă nativii se află în căutarea unui partener de viață, acum au toate șansele să găsească ce își doresc. Mai mult, pentru cei care se află într-o relație, comunicarea va reuși să rezolve niște tensiuni mai vechi. 

Bani și carieră

Viața profesională și domeniul financiar continuă să fie în centrul atenției și în acest an. În prima parte a anului, nativii se vor confrunta cu mult stres, având în vedere că își doresc ca totul să meargă exact așa cum au plănuit, însă, de cele mai multe ori, acest lucru nu este posibil. Cu toate acestea, îmbunătățirile vor apărea, iar acest lucru va aduce nativilor mai multă încredere în propria persoană și energia necesară pentru a trece peste orice obstacol. 

Sănătate

Sănătatea se va menține în limitele normale. Pe de altă parte, singurele probleme care vor apărea vor ține de sănătatea psihică. Mai exact, nativii se vor confrunta cu stres, iar acest lucru nu va fi benefic pentru psihicul lor. În cea de-a doua parte a anului, Scorpionii reușesc să găsească echilibrul necesar pentru o atitudine pozitivă și o mai mare atenție asupra sănătății psihice. 

Familie

Relația pe care nativii o au cu membri familiei se îmbunătățește în noul an. Scorpionii reușesc performanța de a renunța la orgoliu și de a acorda importanță opiniilor celor din jur. Astfel, cu puțină diplomație, nativii reușesc să pună capăt unor conflicte vechi, minore, dar care stăteau în calea unui echilibru în cadrul familiei. Pe de altă parte, vor exista discuții despre viața sentimentală a nativilor. Dacă se mențin la distanță față de acestea, discuțiile vor dispărea repede, iar armonia se va reinstala.

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 Scorpion