x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Detalii șocante. Cum s-a sinucis Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș

Detalii șocante. Cum s-a sinucis Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș

10 Iun 2019   •   08:40
Detalii șocante. Cum s-a sinucis Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat pe polițistul din Timiș

Detalii șocante au ieșit la iveală după ce Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat mortal săptămâna trecută pe polițistul Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat.

Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara, la ora 6:40. A fost chemat de urgentă un echipaj medical, care a încercat sa-l resusciteze, dar în zadar.

Surse judiciare au susținut pentru stiripesurse.ro că Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de deținere a penitenciarului din Timișoara.

În urma celor petrecute, la nivelul penitenciarului s-a demarat o verificare internă.

Penitenciarul Timișoara a transmis un comunicat de presă în  care anunță că ” Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”

Vineri, Lepa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce  l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa avea deja de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie. Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei.

×
Subiecte în articol: Marcel Lepa