x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 8 - 14 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată

Horoscop saptamanal 8 - 14 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată

07 Iul 2019   •   12:31
Horoscop saptamanal 8 - 14 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână agitată

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 8-14 iulie.

HOROSCOP RAC. Pentru raci există posibilitatea de a se distra cu bani mai puțini, dacă înțeleg limitele propriului buget.

HOROSCOP LEU. Au foarte multe lucruri de reglat în viața lor. Pentru ei e neovie de un ”Te iubesc” din partea celor dragi, care se află la inima lor și de la care au așteptări.  

HOROSCOP FECIOARĂ. Au o săptămâna plină care le angrenează în activități cu scopuri financiare. Multe cheltuieli vin la inițiativa sau cerința altora. Fără bani împrumutați, ar fi un sfat extrem de util pentru ei în această perioadă.

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt foarte emotive și astfel parcurg diverse stări , ce-i pot pune în încurcătură cu alții, în special cu cei aflați în funcții de autoritate. Ele au reacții foarte emoționale și orgolioase. Nativii acestei zodii, nu sunt pregătiți pentru aventuri sau să accepte lucruri noi.

HOROSCOP SCORPION. Trebuie să se impună indiferent de ceea ce au de făcut, să insiste să facă lucrurile în stilul lor, în felul lor , însă după o analiză atentă a mediului.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au parte de o săptămână agitată unde vor învăța tot felul de cunoștințe noi. Trebuie să fie un pic mai elastici, flexibili, altfel sunt frustrați că lucrurile nu se întâmplă cum vor ei.

 

Citeste aici horoscopul integral

×