x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 22 - 28 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână foarte bună

Horoscop saptamanal 22 - 28 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână foarte bună

21 Iul 2019   •   15:33
Horoscop saptamanal 22 - 28 iulie 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână foarte bună

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 22-28 iulie.

HOROSCOP RAC. Racii au o săptămână plină de coerență cu ei înșisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute și reușite mult așteptate. Miercuri și joi sunt suprinși de ce află de la alții.

HOROSCOP LEU. Leii au o săptămână în care adevărul și cântărirea noțiunilor a valorilor este foarte importantă.Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânați, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.

HOROSCOP FECIOARĂ. Are o săptămână foarte bună, vești bune curg de la autorități, oameni cheie aflați în funcții de conducere și ei se afirmă pe plan profesional unde strălucesc. Pot fi foarte surprinse de propunerile ce vin, mai ales dacă au făcut o figură frumoasă în ultimele săptămâni.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele sunt cu ochii pe partner. Vineri și joi vizează intențiile persoanelor cu care se anturează. Sunt interesați de ce vor oamenii din jurul lor. Vineri primesc lămuriri.

HOROSCOP SCORPION.  Scorpionii încep săptămâna cu chef de muncă, depind de alții în afirmarea lor, iar succesul depinde de abilitatea scorpionului de a lămuri și de a găsi numitorul comun dintre el și echipă, izbutind să-și atingă scopul personal.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Au senzația că se pot juca, sunt puși pe fapte mari la serviciu, se întâmplă ceva și trebuie să se mobilizeze de urgență. Vineri pot fi felicitați de felul în care s-au descurcat în situațiile dificile la muncă și pot primi bonusuri.

 

Citeste aici horoscopul integral

×