x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2020 - Rac. Anul 2020 va fi unul al provocărilor

Horoscop 2020 - Rac. Anul 2020 va fi unul al provocărilor

09 Dec 2019   •   12:25
Horoscop 2020 - Rac. Anul 2020 va fi unul al provocărilor
Sursa foto: pixabay.com

Rac, 2020

Anul 2020 va fi unul al provocărilor. Intensitatea nu va lipsi, iar acest lucru va duce la un carusel emoțional. Te vei confrunta cu probleme când vine vorba de controlul asupra emoțiilor, iar acest lucru se va dovedi dificil mai ales când vorbim de relația de cuplu, având în vedere faptul că reușești să dramatizezi orice lucru care se întâmplă în interiorul relației.

Când vine vorba de carieră, prima parte a anului nu este tocmai roz, având în vedere că nu ești mulțumit de parcursul tău profesional. Simți că ceea ce faci nu este suficient de bun, iar acest lucru îți afectează încredere în propria persoană. Încearcă să meditezi, pentru a reuși să-ți regăsești echilibrul interior.

Pe de altă parte, cea de-a doua parte a anului vine cu mai multă energie pozitivă și, implicit, cu mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să evoluezi atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental.

În schimb, tot stresul pe care l-ai acumulat în prima parte a anului își va pune amprenta asupra sănătății. Este indicat să asculți semnalele corpului.

Când vine vorba de grupul de prieteni, reușești să aduci în jurul tău oameni care îți oferă sprijin și te ascultă de fiecare dată când ai o problemă. Pe lângă această caracteristică profundă a grupului tău de prieteni, distracția își va face locul în viața ta în această a doua parte a anului.

Ultimele luni ale anului vin cu multe vești bune și simți că, în sfârșit, implicarea ta este apreciată.  

×
Subiecte în articol: horoscop 2020 rac