x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 16 - 22 martie. Gemenii se concentrează pe carieră

Horoscop săptămânal, 16 - 22 martie. Gemenii se concentrează pe carieră

12 Mar 2020   •   12:29
Horoscop săptămânal, 16 - 22 martie. Gemenii se concentrează pe carieră
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În această săptămână pui mai mult accent pe spiritualitate, prin urmare încerci să petreci cât mai mult timp singur într-o încercare de a te dezvolta personal. În plus, acest timp petrecut în compania propriei persoane te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat.

Taur

Curiozitatea atinge cote maxime în această săptămână. Încerci să acumulezi cât mai multe informații și te concentrezi pe un domeniu care te interesează de mult timp, dar căruia nu i-ai prea acordat atenție. Descoperi o nouă pasiune.

Gemeni

Te concentrezi pe tot ce înseamnă carieră. Astfel, în această săptămână muncești din greu pentru a evolua pe plan profesional. Încearcă, totuși, să nu te duci la extenuare, ci acordă-ți câte un moment de relaxare din când în când.

Rac

Ai din ce în ce mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. În plus, reușești să petreci timp alături de partnerul de cuplu. La finalul săptămânii primești o veste bună pe care o așteptai de mult timp.

Leu

Săptămâna aceasta este despre romantism și intimitate. Astfel, petreci timp de calitate alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine. În plus, discutați despre problemele cu care v-ați confruntat de-a lungul timpului.

Fecioară

Începi să muncești pentru lucrurile pe care ți le dorești de mult timp, însă de această dată cu ajutorul oamenilor din jurul tău. Începi să apreciezi mai mult munca în echipă și nu mai pui atât de multă presiune pe propria persoană.

Balanță

Anxietatea va fi prezentă în această săptămână și, prin urmare, petreci mare parte din timp singur, în confortul oferit de propria locuință. Încearcă să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești de la viitor pentru a putea să faci demersuri în această direcție.

Scorpion

Petreci timp alături de persoanele importante din viața ta, însă ai tendința să ignori responsabilitățile pe care le ai. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul pentru a nu ignora aspecte importante din viața ta. De asemenea, discută despre ceea ce simți cu cineva în care ai încredere.

Săgetător

Ai multă energie pozitivă și începi să acționezi în direcția pe care ți-o dorești. Astfel, în această săptămână începi să ai un stil de viață mai activ și încerci să renunți la obiceiurile alimentare nesănătoase. La finalul săptămânii vei fi mulțumit de aceste demersuri.

Capricorn

Înveți să comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru te ajută atât în viața de cuplu, cât și la locul de muncă. În plus, dai dovadă de determinare în tot ceea ce faci și atragi atenția superiorilor de la locul de muncă. Eforturile îți sunt recunoscute.

Vărsător

Problemele pe care le ai cu banii încep să se diminueze, după ce la începutul acestei săptămâni primești o veste bună pe plan financiar. Acest lucru te ajută să mai elimini din stres și să te gândești mai mult la pasiunile pe care le ai.

Pești

Ești mai visător decât în mod normal. Te gândești mult la lucrurile pe care ți le dorești la viitor, însă analizezi și deciziile pe care le-ai luat în trecut. Pe de altă parte, pasiunea pe care o manifești în această săptămână te ajută să muncești pentru ceea ce îți dorești, oricât de greu pare la prima vedere.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 16-22 martie