x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 iulie - 2 august. Scorpionii sunt preocupați de problemele financiare

Horoscop săptămânal, 27 iulie - 2 august. Scorpionii sunt preocupați de problemele financiare

23 Iul 2020   •   12:17
Horoscop săptămânal, 27 iulie - 2 august. Scorpionii sunt preocupați de problemele financiare

Berbec

Nu reușești să îți păstrezi calmul nici măcar atunci când vine vorba de niște probleme minore. Ai tendința de a reacționa impulsiv și există șanse mari să ajungi în tot felul de conflicte. Încearcă să petreci cât mai mult timp singur.

Taur

Nu reușești să îți controlezi emoțiile așa cum îți dorești. Încearcă să nu pui atât de multă presiune pe tine și să discuți deschis despre problemele cu care te confrunți cu o persoană specială din viața ta.

Gemeni

În această săptămână petreci timp alături de persoanele importante din viața ta. Vrei să te bucuri de timp de calitate petrecut în compania persoanelor pe care le iubești, așa că îți organizezi timpul în funcție de acest obiectiv.

Citește și Horoscop august 2020. Capricornii sunt concentrați pe învățare, în timp ce Săgetătorii intră în tot felul de conflicte

Rac

Îți analizezi mai bine deciziile din trecut care te-au adus în punctul în care ești acum și încerci să înțelegi raționamentele care te-au făcut să iei unele decizii greșite. Vrei să te cunoști mai bine și, încele din urmă, să te dezvolți pe toate planurile.

Leu

Ai multă energie pozitivă, în această săptămână, și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, reușești să fii mai eficient la locul de muncă și chiar să îi motivezi pe cei din jurul tău. La finalul săptămânii primești o veste bună.

Horoscop săptămânal, 27 iulie - 2 august

Fecioară

Nu reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să te poți ocupa atât de responsabilitățile pe care le ai, cât și de pasiunile pe care le-ai cam ignorat în ultima vreme. Încearcă să ceri ajutorul celor din jur atunci când simți că nu ai timp să te ocupi de toate lucrurile.

Balanță

În această săptămână te ocupi de tot ce înseamnă studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, prin urmare, îți petreci mare parte din timp singur. Ai parte de o săptămână productivă care te ajută să crești pe mai multe planuri.

Scorpion

În această săptămână te gândești preponderent la problemele care țin de bani. Situația financiară în care ești aduce cu sine mult stres. Încearcă să faci unele economii și discută cu cineva care îți poate oferi unele sfaturi importante.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre relaxare. Vrei să petreci cât mai mult timp singur și să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Totuși, reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te bucuri și de compania persoanelor importante din viața ta.

Capricorn

Extenuarea te prinde din urmă. Vrei să iei o pauză de la toată agitația din ultima vreme și să mai elimini din stresul pe care l-ai tot acumulat. Astfel, o ieșire de câteva zile în afara orașului te poate ajuta să te deconectezi.

Vărsător

Vrei să scapi de monotonie și, totuși, să duci la bun sfârșit o mulțime de responsabilități care țin de locul de muncă. Încearcă să îți organizezi timpul astfel încât să îți poți aloca timpul suficient de care ai nevoie pentru a te relaxa.

Pești

Romantismul te caracterizează, în această săptămână. Petreci timp alături de persoana iubită și te bucuri de fiecare moment de intimitate. În plus, aveți parte de discuții lungi în care o să reușiți să vă cunoașteți mai bine.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal 27 iulie 2 august