x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Auto: Mangalia va găzdui o etapă a Campionatului Naţional de Super Rally 2019

Auto: Mangalia va găzdui o etapă a Campionatului Naţional de Super Rally 2019

07 Mai 2019   •   21:50
Auto: Mangalia va găzdui o etapă a Campionatului Naţional de Super Rally 2019

Municipiul Mangalia, în colaborare cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Clubul Sportiv AMC Racing, organizează în Portul Turistic Callatis, în perioada 10-11 mai, prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally 2019, informează un comunicat de presă transmis de Primăria Mangalia. 

Potrivit sursei citate, amenajarea traseului va începe vineri, 10 mai, prin securizarea zonei de concurs, montarea de garduri, baloţi de paie şi parapeţi din beton urmând ca de la ora 20:00, în Piaţa Republicii din Mangalia, să aibă loc prezentarea oficială a celor 40 de echipaje înscrise la start. 

"Concursul se va desfăşura sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 08:30, când toţi piloţii participanţi vor pleca cu maşinile în recunoaşterea traseului, urmând ca faza de calificări şi întrecerea propriu-zisă să înceapă la ora 09:30, până seara la ora 20:00, când va avea loc festivitatea de premiere", se arată în comunicatul de presă.

Pe perioada competiţiei va fi interzisă circulaţia altor autovehicule din afara celor implicate în eveniment pe traseul de concurs delimitat de: intersecţia str. Portului cu str. Vânători (70 m în linie dreaptă) la linia de start/sosire, la dreapta, pe Aleea Teilor (150 m în linie dreaptă, în pantă), la stânga pe str. Oituz (în direcţia Geamiei - 200 m cu şicane), la stânga pe str. Ştefan cel Mare, la intersecţia cu str. Oituz (aprox. 300 m cu şicane), în jos spre B-dul 1 Decembrie 1918, până la intersecţia cu str. Portului la Clubul Nautic), aprox. 150 m şi stânga pe str. Portului, tot înainte până la linia de start/sosire (intersecţia str. Portului cu str. Vânători), aprox. 150 m în linie dreaptă.

"Promotorul Campionatului Naţional de Super Rally este Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist şi totodată campion naţional la raliuri în 2003, o contribuţie importantă în organizarea competiţiei din acest an revenindu-i şi cunoscutul pilot Emil Ghinea, din Mangalia, vicecampion al României la CNVC - 2018", se subliniază în comunicatul de presă al organizatorilor.

AGERPRES

×