x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Cauciucurile ALL SEASON: 5 motive pentru care sa le alegi!

Cauciucurile ALL SEASON: 5 motive pentru care sa le alegi!

29 Mai 2018   •   14:25
Cauciucurile ALL SEASON: 5 motive pentru care sa le alegi!

Orice conducator auto se confrunta, la fiecare inceput de sezon, cu procedura de inlocuire a anvelopelor cu unele menite sa reziste schimbarilor produse de urmatorul anotimp. Fie vara sau iarna, toti soferii au responsabilitatea de a-si schimba cauciucurile, caci altfel risca amenzi importante si, cu siguranta, nimeni nu isi doreste acest lucru.

Daca te-ai saturat sa ai aceeasi grija la fiecare inceput de sezon si iti doresti o solutie de mijloc, opteaza pentru o pereche de anvelope all season, pe care le poti gasi pe site-ul Anvelope Oferte, la un raport calitate-pret excelent. Totusi, pana sa ajungi sa comanzi online perechea de cauciucuri potrivite masinii tale, documenteaza-te din randurile urmatoare privind motivele menite sa te convinga de faptul ca vei face o alegere inspirata.

Iata de ce merita sa achizitionezi anvelope all season:

 

  • Alege o pereche de pneuri all season si scapi de grija inlocuirii lor in fiecare primavara si toamna. Investeste in ele, caci pentru toate anotimpurile anvelopele all season vor face fata cu brio. Online, poti gasi o paleta variata de modele si branduri care sa iti satisfaca toate asteptarile.

 

  • Poti calatori fara grija cu ele, caci sunt recunoscute inclusiv in alte tari europene. Asa ca, daca urmeaza sa mergi cu masina intr-o vacanta, nu este nevoie sa le inlocuiesti, caci, din punct de vedere legal, poti sa le folosesti atat pe timp de vara, cat si in sezonul rece.

 

  • Asa cum probabil ca stiai deja, pretul unui set de anvelope all season este mai mic decat daca ai achizitiona o pereche de cauciucuri de iarna, respectiv de vara. In plus, utilizand un set all season, nu esti nevoit sa il inlocuiesti si, deci, vei economisi o suma considerabila de bani. La asta se va adauga timpul, caci nu va mai trebui sa mergi la un specialist pentru a le schimba de doua ori pe an ca si pana acum.

 

  • Sunt confectionate din materiale intermediare, menite sa faca fata atat la temperaturile specifice verii, cat si iarna, pastrandu-si compozitia chiar si la temperaturi foarte scazute. Intr-un cuvant, cauciucurile all season inglobeaza proprietatile pneurilor de vara si de iarna.

 

 

  • Totusi, mare atentie la faptul ca pneurile all season sunt recomandate masinilor cu putere redusa si, in special, soferilor care au un stil mai lent de a conduce. De asemenea, daca locuiesti intr-o zona in care iarna nu se manifesta atat de puternic, anvelopele all season reprezinta alegerea ideala pentru tine.

Daca te-ai convins ca te-ar avantaja o astfel de alegere, nu mai sta pe ganduri si comanda online perechea de cauciucuri all season potrivita automobilului tau.

×