x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Conceptul Kia Niro va fi dezvăluit la Frankfurt

Conceptul Kia Niro va fi dezvăluit la Frankfurt

de Sebastian S. Eduard    |    03 Sep 2013   •   15:35
Conceptul Kia Niro va fi dezvăluit la Frankfurt

Kia a confirmat oficial că noul concept pregătit pentru piaţa europeană, ce urmează a fi prezentat publicului larg cu ocazia ediţiei 65 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), se va numi ‘Kia Niro’.
Kia Niro ţinteşte să devină un posibil viitor model de segment B, ce ar putea să ia cu asalt mediul urban cu stil şi tenacitate, iar cu ocazia lansării la Salonul Auto de la Frankfurt 2013, ce va debuta pe 10 septembrie, va dezvălui publicului şi un nou tren de rulare inovator. Automobilul a fost desenat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai puţin de un kilometru distanţă de locul în care va fi expus pentru prima dată, sub îndrumarea directă a lui Gregory Guillaume, şeful de design Kia pentru Europa.

Născut din intenţia Kia de a descoperi noi opţiuni în ceea ce priveşte automobilele de dimensiuni compacte, cu care să mulţumească dorinţele tuturor, inclusiv ale celor care tind spre maşini de dimensiuni mai mici, Niro prezintă unele accente intrigante, dotări şi caracteristici care nu sunt întâlnite foarte des pe acest tip de autoturisme. Pentru că a fost gândit în Europa, conceptul Niro respectă tendinţele şi gusturile europenilor în materie de autoturisme şi a ţinut cont de aşteptările pe care clienţii europeni pretenţioşi le au de la un produs complet nou.

Momentul dezvăluirii şi al lansării oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi folosit de către Kia pentru a studia potenţialul unui eventual vehicul de serie bazat pe acest concept, în funcţie de reacţiile pe care Niro le va stârni.


×