x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Cum arată noul Seria 5

Cum arată noul Seria 5

de Tudorel Muşat    |    27 Mai 2020   •   19:30
Cum arată noul Seria 5
Sursa foto: www.daniel-kraus.com

BMW a lansat noul Seria 5, un facelift care aduce un aspect exterior mai sportiv și un interior la care s-a lucrat mult la finisaje și tehnologii pentru a crește nivelul premium. Cel mai longeviv model BMW, care se fabrică de 48 de ani, vine acum cu sisteme și motoare care îmbunătățesc eficiența și dinamismul.

Noutățile de design se regăsesc la nivelul celebrei grile, care a crescut în dimensiuni, al farurilor cu LED și tehnologie matrix, al stopurilor cu aspect tridimensional și al noii evacuări de formă trapezoidală. La interior, tableta centrală ajunge acum la o diagonală de 12,3 inchi. Cea mai puternică motorizare va fi disponibilă pe M550i xDrive Sedan și va avea 530 de cai putere, forță care permite un sprint până la sută în 3,8 secunde. Vor exista nu mai puțin de cinci modele hibride.

Noua tehnologie eDrive Zonen, standard pentru toate modelele hibrid, va comuta automat tracțiunea în mod electric atunci când se intră în "zonele verzi" din metropole. Seria 5 Sedan și Touring vor fi disponibile la vânzare începând cu luna iulie.


 

×
Subiecte în articol: bmw seria 5 aspect finisaje