x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Dacia Sandero Laureate Prime 2015, o mașină bine văzută de britanici

Dacia Sandero Laureate Prime 2015, o mașină bine văzută de britanici

de Larisa Eremia    |    03 Sep 2015   •   15:25
Dacia Sandero Laureate Prime 2015, o mașină bine văzută de britanici
Sursa foto: Renault Marketing 3D-Commerce

Dacia Sandero este o mașină bună pentru prețul său, susțin specialiștii britanici de la www.autoexpress.co.uk. Este practică și cu un design interior confortabil, în ciuda faptului că se încadrează în categoria supermini.

Dacia sărbătorește cea de-a zecea aniversare de la renașterea sa europeană lansând variante speciale ale celor trei modele. Gama se numește Laureate Prime, iar cea mai mică mașină, Sandero, a fost cea care a stârnit interesul britanicilor.

Chiar și în varianta Laureate, mașina vine la un preț mai mult decât decent: sub 10.000 de lire, în condițiile în care oferă dotări pe care niciun alt supermini nu le oferă la un cost similar. Dotările standard includ geamuri electrice, aer condiționat, cruise control și volan îmbrăcat în piele.

Sandero Laureate nu impresionează prin design, dar modelul Prime oferă un sistem de navigaţie şi multimedia Media Nav cu touch screen de 7”, care pentru modelele normale vine ca dotare suplimentară la un preț de 300 lire.

Problema pe care specialiștii de la autoexpress.co.uk o evidențiază este că indiferent cât de multe dispozitive auxiliare are Sandero rămâne vizibil în continuare faptul că este o mașină ieftină, cu piese grosolane din plastic, lipsa de izolație fonică fiind de asemenea deranjantă. În schimb, britanicii sunt mulțumiți de consumul de carburant, unul decent după părerea acestora.

Sandero nu este neapărat mașina preferată a șoferilor, ținuta de drum fiind inferioară în comparație cu mașinile de dimensiuni similare, precum Ford Fiesta sau Vauxhall Corsa. Direcția este vagă și greoaie la viteze reduse, cutia de viteze are anumite probleme, dar în concluzie, mașina își justifică prețul.
 

×
Subiecte în articol: Dacia Sandero Laureate