x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Din 2015: Opel Karl

Din 2015: Opel Karl

de Sebastian S. Eduard    |    11 Sep 2014   •   11:28
Din 2015: Opel Karl

Noua generaţie a modelului Opel Corsa şi elegantul Opel ADAM cu 3 uşi sunt pe cale să primească un nou membru în grupul lor. Începând cu vara anului 2015, un alt autovehicul de mici dimensiuni li se va alătura: modelul Opel Karl cu 5 uşi. “Karl este un nume scurt, vioi şi atrăgător, care ilustrează valorile mărcii Opel: german, emoţional şi abordabil,” spune Tina Müller, director de marketing Opel.

Datorită modelelor Karl, ADAM şi noii generaţii a Corsa, toate lansate în mai puţin de 30 de luni, Opel va avea, începând cu anul viitor, cel mai puternic portofoliu din istoria sa în segmentul mini şi al autovehiculelor de mici dimensiuni, precum şi unul dintre cele mai noi portofolii de pe piaţă. Această nouă familie de autovehicule mini şi de mici dimensiuni va satisface toate tipurile de cerinţe.

Cu o lungime de aproximativ 4,00 metri, Corsa oferă confort excelent şi un echilibru extraordinar între dimensiunile interioare şi spaţiul interior, sub forma unei caroserii cu cinci uşi destinate familiilor sau a unei caroserii sportive cu trei uşi, stil coupé. Campionul personalizării, modelul ADAM cu 3 uşi și o lungime de 3,70 metri oferă dinamism în timpul conducerii, conectivitate excelentă şi cea mai mare gamă de opţiuni de personalizare pentru cei care vor ca autoturismul să le exprime stilul de viaţă.

Într-un pachet compact de doar 3,68 metri lungime, modelul Karl va avea cinci uşi, până la cinci locuri, va oferi cele mai importante valori Opel într-o manieră inteligentă şi foarte practică şi va deveni noul model de bază din portofoliul Opel.

Numele Karl aduce omagiu unuia dintre fiii lui Adam Opel, cel care a înfiinţat compania în 1862. În timp ce Adam a transformat Opel în cel mai mare producător de biciclete din Germania, fiii săi Carl, Wilhelm şi Friedrich şi-au început aventura automobilistică în 1898, construind primul autoturism în anul următor.


×