x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto E avion? E pasăre? Nu! E Noul Ford Mustang!

E avion? E pasăre? Nu! E Noul Ford Mustang!

de Sebastian S. Eduard    |    20 Ian 2015   •   15:31
E avion? E pasăre? Nu! E Noul Ford Mustang!

Pregătiţi-vă să fiţi uimiţi. Un icon-car trece Atlanticul şi poate fi comandat în toată Europa, inclusiv în România, după mai mult de 50 de ani de la intrarea în producţie a primei vesiuni a legendarului model.

Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CP şi 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang în versiunile “Coupé” şi “Convertible” (decapotabil) oferă în configuraţia standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer condiţionat “dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapiţerie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch şi control vocal, servodirecţie asistată electronic. Opţiunile suplimentare includ scaune încălzite şi jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece opţiuni culori exterioare includ “Race Red”, “Competition Orange” şi “Triple Yellow”- vopsea specială în trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi în Europa exclusiv în noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima dată când Mustang se vinde în toată lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienţi în peste 100 de pieţe. În România, primele unităţi vor fi ajunge în trimestrul al doilea al acestui an.

Primele 500 de unităţi Ford Mustang au putut fi rezervate de către clienţii din Europa în timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9,300 de persoane s-au înregistrat online pentru şansa de a-şi rezerva unul dintre modele în timpul meciului, astfel că primele 500 de cereri s-au realizat în doar 30 de secunde de la demararea campaniei, 2 dintre acestea aparţinand unor clienţi din România.
În România preţurile pentru Noul Mustang încep de la 35.000 euro.

×