x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Hyundai produce noul model i30 şi în Europa

Hyundai produce noul model i30 şi în Europa

de Sebastian S. Eduard    |    29 Ian 2015   •   19:49
Hyundai produce noul model i30 şi în Europa
Sursa foto: Uli_Sonntag

Hyundai Motor a demarat producţia celei mai recente versiuni a modelului i30, in uzina Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), din Nošovice - Cehia.

Hyundai i30 beneficiază de noi motorizari, transmisii şi dotări pentru siguranţa şi confort, precum şi de un design exterior revizuit. Gama de propulsoare asigură performanţe îmbunătăţite, pentru cele trei versiuni de caroserie – trei uşi, cinci uşi şi wagon – consumul minim ajungând la 3,6 l/100 km, iar emisiile de CO2 de 94 g/km. Printre noile opţiuni se numară transmisia cu dublu ambreiaj în şapte trepte, dar şi noua versiune i30 Turbo, de 186 CP.

Testat pe circuitul de la Nurburgring, noul i30 Turbo de 1,6 litri, 186 CP, pune accent pe sportivitate, dar şi pe o bună adaptare pentru utilizarea zilnică. În plus, modelul atinge o viteza maximă de 219 km/ h şi accelerează de la 0 la 100 km/ h în 8 secunde.

Exteriorul noului i30 Turbo a fost personalizat pentru a evidenţia caracterul sportiv, printre elementele distinctive numarându-se noua grilă a radiatorului, detaliile în nuanţe de roşu ale barei de protecţie faţă – spate, noul design al LED-urilor frontale, dubla evacuare şi jantele din aliaj de 18 inch.

×