x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Logan MCV Stepway, lansat la vară

Logan MCV Stepway, lansat la vară

04 Iun 2017   •   17:20
Logan MCV Stepway, lansat la vară

Dacia a început să producă noul Logan MCV Stepway, lansat în luna martie la Geneva, deşi în România va fi lansat oficial abia la vară. Primele platforme încărcate cu MCV Stepway au plecat deja către piețele din vest, scrie www.profit.ro.

Dacia Logan MCV Stepway se remarcă prin elementele specifice seriei Stepway, respectiv praguri, spoilere și pasajele roților dublate cu protecții de plastic negru, dar și o gardă la sol mai ridicată cu 5 centimetri. În versiunea SL Explorer, culoarea caroseriei este gri antracit, iar interiorul primește o tapițerie specială, cu inserții de culoare roșie, la fel cum pe bord este vizibil conturul de culoarea cuprului la gurile de aer, potrivit sursei citate.

Până la lansarea întregii palete Logan MCV Stepway, sunt cunoscute doar prețurile pentru Explorer, care încep de la 12.000 euro, pe motorul TCe 90 (0.9 litri), cutie manuală, 12.800 euro pentru același motor cu cutie pilotată și 13.600 euro pentru motorul diesel 1.5 dCi. Versiunea cea mai ieftină a lui Logan MCV Stepway va costa, cel mai probabil, aproximativ 11.500 de euro.

 

×
Subiecte în articol: logan MCV stepway