x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Octavia Scout te provoacă la offroad

Octavia Scout te provoacă la offroad

de Sebastian S. Eduard    |    14 Aug 2014   •   16:28
Octavia Scout te provoacă la offroad

Noul model Skoda Octavia Scout - care va fi disponibilă în showroom-uri începând cu această toamnă - te provoacă încă de la început la aventură.

Aşa cum v-aţi aştepta din partea mărcii, cel mai recent model oferă “puţin mai multă maşină”, în toate aspectele. În plus faţă de nivelul avansat de funcţionalitate, numeroasele dotări “Simply Clever”, precum şi cea mai recentă tehnologie pentru siguranţă şi confort, noua Octavia Scout impune de asemenea noi standarde pentru capacitatea de tractare, abilităţi de urcare în rampă şi deplasare pe teren accidentat.

Capacitatea de tractare a crescut cu 25 procente, ajungând la două tone. Astfel, indiferent că tractaţi o rulotă, o remorcă pentru cai sau o barcă: capacitatea de tractare mai mare asigură maximum de flexibilitate în situaţiile cotidiene. Cu toate acestea, producătorii ne asigură că în ciuda creşterii puterii, consumul de carburant şi emisiile au fost reduse cu până la 20 de procente în comparaţie cu modelul precedent.

Capacitatea îmbunătăţită de urcare a pantelor este, de asemenea, excelentă, ne asigură producătorii. Graţie unghiurilor de atac şi degajare mărite, care sunt acum de 16,7 grade în faţă şi 13,8 grade în spate; se pot aborda, astfel, zone mai dificile şi cu înclinaţie mai mare. În plus, dacă aveţi de gând să o folosiţi intens în offroad, puteţi opta şi pentru pachetul “drumuri grele”


×