x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Premieră la SIAB - Rolls-Royce va fi prezent oficial

Premieră la SIAB - Rolls-Royce va fi prezent oficial

21 Mar 2018   •   11:21
Premieră la SIAB - Rolls-Royce va fi prezent oficial

Noul Rolls-Royce Phantom debutează la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti, fiind prima dată când cel mai important producător de maşini de lux din lume se va prezenta oficial la cel mai important eveniment auto din România, în perioada 23 martie - 1 aprilie, a anunţat Rolls-Royce Motor Cars. 

"Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internaţional de la Bucureşti. Prezenţa noastră subliniază importanţa din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală şi de Est pentru Rolls-Royce şi preconizăm o creştere în următorii ani", a spus Peter Schoppmann, director regional Rolls-Royce Motor Cars. 

Din momentul în care Sir Henry Royce a prezentat Rolls-Royce Phantom în 1925, a fost considerată "Cea mai bună maşină din lume" de către cunoscători. Ca rezultat, marca a atras unele dintre cei mai influente şi mai puternice persoane din lume, în cele mai importante momente ale istoriei ultimilor 93 de ani. 

Noul Rolls-Royce Phantom oferă o interpretare contemporană de design a esenţei Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evoluţie spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul "The Gallery". Un nou concept fără precedent în ceea ce priveşte luxul, "The Gallery" reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani. Proprietarii vor putea să comande o operă de artă cu adevărat unică, în universul extins al conceptului "The Gallery", ce se va regăsi în spatele unui singur panou de sticlă în interiorul noului Phantom. 

Noul Phantom este cel mai avansat Rolls-Royce din punct de vedere tehnologic. Noul motor V12 twin-turbo de 6,75 litri este inima silenţioasă a noului Rolls-Royce Phantom, oferind un nivel perfect de putere şi performanţă. 

De asemenea, inginerii au aplicat în mod discret transmisia cu asistenţă prin satelit, sistemul de virare a roţilor din spate şi o multitudine de tehnologii.AGERPRES

×