x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Ford Puma made in Romania

Ford Puma made in Romania

de Cătălin F.Vărzaru    |    09 Oct 2019   •   20:30
Ford Puma made in Romania
Sursa foto: ford.ro

Noul Ford Puma, cea mai avanasat automobil produs vreodată în România, a intrat ieri în fabricație la uzinele din Craiova, urmând să fie disponibil pe piață începând din luna decembrie. Ford Puma este un SUV de mici dimensiuni - 4,1 metri lungime - cu propulsie EcoBoost Hybrid de 48 de volţi.

„Noua Puma reprezintă următorul capitol din filosofia de design a Ford centrată pe om, care va consolida marca Ford în Europa în ceea ce priveşte calitatea, multitudinea de tehnologii şi plăcerea de a conduce. Nu am nicio îndoială că Puma va avea un succes uriaş în toată Europa”, a declarat Stuart Rowley, Preşedintele Ford Europa, la ceremonia de lansare în producție.

Va exista o singură motorizare, de un litru și 155 de cai putere, iar hibridul EcoBoost va funcționa pentru frânarea recuperativă și traficul la viteze mici. Ford Puma dispune de Moduri de Condus  Selectabile și Ford Co-Pilot 360, un set de tehnologii concepute pentru asistență care ajută la gestionarea accelerării, frânării și direcției pentru a evita potențialele accidente.

Prețul de plecare pentru noul Puma va fi în jur de 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: ford puma