x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Range Rover Sport: 5litri, 510 cai, suta în 5,3 secunde!

Range Rover Sport: 5litri, 510 cai, suta în 5,3 secunde!

de Sebastian S. Eduard    |    17 Iul 2013   •   17:29
Range Rover Sport: 5litri, 510 cai, suta în 5,3 secunde!

După lansarea mondială, care a avut loc la New York, pe data de 26 martie, Range Rover Sport este prezent şi în România.

Dezvoltat simultan cu mult apreciatul model All-New Range Rover, Noul Range Rover Sport oferă cea mai bună dinamică on-road de până acum, aceasta fiind dublată de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde. Noul model oferă clienţilor nu doar un exterior mai robust şi mai puternic, ci şi un interior mai luxos şi mai flexibil, fiind prevăzut cu opţiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2 locuri.

Suspensia din aluminiu şi elementele tehnologice inovatoare ale şasiului fac ca noua arhitectură a celui mai recent model Range Rover Sport să fie mai uşoară cu până la 420 Kg. Acest lucru modifică dinamica vehiculului, permiţându-i să îmbine cu succes o manevrabilitate excelentă cu un confort excepţional, oferind un mix unic de lux şi dinamism şi o experienţă de condus completă, reducând, în acelaşi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.

Cu ocazia lansării acestui model, clienţii Noului Range Rover Sport vor putea alege între patru tipuri de motorizări: două motorizări supraalimentate, pe benzină (V8, 5.0l S/C, 510CP şi noul V6 3.0l S/C, 340CP) şi două motorizări diesel (TDV6, 3.0l 258CP si SDV6, 292CP).  Opţiunile de motorizări se vor diversifica în a doua parte a anului 2013, prin introducerea unei versiuni diesel cu performanţe deosebite, SDV8 4.4l, 339CP. În plus, un motor diesel hybrid, inovator şi extrem de eficient, va fi disponibil începând cu anul 2014.

×
Subiecte în articol: range rover sport