x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Salonul Auto de la Geneva. S-a lansat Kadjar, modelul desenat de un român

Salonul Auto de la Geneva. S-a lansat Kadjar, modelul desenat de un român

de Sebastian S. Eduard    |    04 Mar 2015   •   14:07
Salonul Auto de la Geneva. S-a lansat Kadjar, modelul desenat de un român

SUV-ul compact Kadjar a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva, care se deschide joi pentru publicul larg. Cu Această ocazie, JC Kougler, director general al Renault pentru regiunea Eurasia, a dezvăluit că la baza maşinii stau schiţele românului Victor Sfiazof. Absolvent al facultaţii din Cluj, Vcitor este foarte tânăr şi a fost format la noi în ţară. Actualmente, el este Senior Exterior Designer în cadrul centrului de design Renault de la Bucureşti, unul dintre cele şase centre de design Renault. Centrul de la Bucureşti proiectează de obicei designul exterior pentru modelele de pe platforma Logan; acest lucru reprezintă un pas înainte şi este cu atât mai interesant cu cât Kadjar este un model pe care Renault vrea să îl orienteze către premium. Materialele de bord, finisajele, intreaga arhitectură dovedesc acest lucru. Iar exteriorul, trebuie să recunoaştem, şi nu din patriotism local, arată foarte bine.

Renault Kadjar se distinge printr-un design exterior fluid şi atletic, în timp ce interiorul afişează un stil sportiv, dar rafinat deopotrivă, datorită calităţii materialelor şi a finisajelor. Disponibil în versiuni 4x4 şi 4x2, Renault Kadjar invită la escapade în natură, fiind totodată uşor de manevrat în oraş datorită dimensiunilor sale compacte (4,45 metri lungime şi 1,84 metri lăţime).
Cu dotări interioare de calitate şi echipamente de ultimă generaţie, Renault Kadjar oferă conectivitate avansată cu sistemul R-Link 2, alături de o experienţă relaxantă la volan, datorită sistemelor performante de asistenţă la condus. Renault Kadjar dispune de motorizări extrem de eficiente, ce vizează lidershipul în segment, din punct de vedere a consumului şi a emisiilor de CO2.

Comercializarea modelului va debuta în România în vara anului 2015. Deocamdată nu sunt disponibile preţurile.

×