x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Tabby Urban, maşina pe care ţi-o construieşti singur, într-o oră! Cât costă şi ce caracteristici are

Tabby Urban, maşina pe care ţi-o construieşti singur, într-o oră! Cât costă şi ce caracteristici are

14 Ian 2014   •   14:12
Tabby Urban, maşina pe care ţi-o construieşti singur, într-o oră! Cât costă şi ce caracteristici are

Dacă v-aţi luptat vreodată cu mobilier demontat şi ambalaj plat, ideea de a construi o...maşină poate părea, din start, un pic descurajatoare.

Numai că argumentul suprem al firmei constructoare, cel că simpaticul Tabby Urban poate fi construit în mai puţin de o oră, vă poate face să vă răzgândiţi.

"Este un şasiu universal, care poate fi asamblat în mai puţin de 60 de minute, poate găzdui doi până la patru pasageri şi este compatibil cu toate tipurile de motoare, inclusiv cele electrice şi hibrid", au declarat Francisco Liu şi Ampelio Macchi, responsabilii proiectului dezvoltat de OSVehicle.

Urban Tabby vine ambalat în lăzi plate, uşor de transportat şi nu este nevoie de unelte speciale pentru asamblare. Poate fi construit ca o maşină complet electrică, hibrid sau cu motor tradiţional, preţul pentru simpatica maşinuţă ce poate atinge 85 km pe oră variind, în funcţie de gradul de echipare, între 4000 şi 6000 de euro.

Se speră ca primele kituri vor fi vândute în primăvara, deşi planurile sunt deja disponibile oricărui curajos să îşi construiască propria maşină...

În varianta full-electric, maşinuţa are o autonomie de 90-100 de kilometri, care poate creşte până la 450 de kilometri în cazul variantei hibrid. Viteza maximă variază între 45 şi 90 de kilometri la oră.

×
Subiecte în articol: masina asamblare