x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Volkswagen a vândut în 2017 mai mulți cârnați decât mașini

Volkswagen a vândut în 2017 mai mulți cârnați decât mașini

22 Mai 2018   •   12:25
Volkswagen a vândut în 2017 mai mulți cârnați decât mașini

În lista oficială a pieselor produse de Volkswagen există și articolul cu numărul de cod: 199 398 500 A, care este de fapt un cârnat produs de fabricantul auto de 45 de ani.

Cârnatul cu curry a fost produs pentru prima oară de Volkswagen în anul 1973 după o rețetă proprie. Acest sortiment de cârnat este servit în cantinele fabricilor pentru micul dejun sau prânz, din Wolfsburg dar și în celelalte fabrici din Europa. Cârnații sunt vânduți și în magazine din Germania iar pe ambalajul lor scrie Volkswagen Originalteil iar dealerii din Germania oferă cadou cumpărătorilor un pachet cu 5 cârnați.

Anul trecut Volkswagen a produs 6,8 milioane de cârnați, mai mult decât numărul mașinilor vândute în lume în anul 2017.

Încă de la început, cârnații au fost produși de angajații Volkswagen. Astăzi, în jur de 30 de angajați, cei mai mulți măcelari cu experiență, supraveghează producția de cârnați în uzina fanion din Wolfsburg. De trei ori de săptămână Volkswagen cumpără carne proaspătă de porc de la fermele din apropiere. ”Cârnații noștri au un conținut strict de numai 20% de grăsime. În mod normal cârnații conțin 30% grăsime”, a explicat Franco Lo Presti, șeful măcelarilor, care lucrează fa fabricarea cârnaților încă din 1979.

×
Subiecte în articol: Volkswagen currywurst