x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Radio ZU - “Capra contra Soacră, Porcu' contra Socru”

Radio ZU - “Capra contra Soacră, Porcu' contra Socru”

de Cristiana Stamatescu    |    11 Apr 2011   •   17:39
Radio ZU - “Capra contra Soacră, Porcu' contra Socru”

Oana şi Romulus Manolea sunt câştigătorii concursului “Capra contra Soacră, Porcu' contra Socru” de la Radio ZU. De astăzi sunt proprietarii unui nou apartament în valoare de 65 de mii de euro cu două camere, în complexul Confort City. Timp de zece zile ei au locuit alături de porcul ZUrli, în timp ce socrul din familie s-a relaxat la băile Felix.

Familia din Berceni, Oana şi Romulus, i-au avut ca oponenţi pe Ame şi Cristian Vlad, familia din Colentina. Cei din urmă au locuit alături de capra Be-ZU, spre bucuria soacrei care s-a distrat la Palma de Mallorca. Bătălia dintre finalişti a fost corectă, strânsă şi plină de suspans. Ei s-au luptat pentru voturile ascultătorilor ZU, dar şi pentru ale lui Daniel Buzdugan, Mihai Morar şi asistentei lor, Denise. Pentru a marca ocazia specială, Buzdugan şi Morar au făcut astăzi emisiune chiar din apartamentul oferit ca premiu. Acolo, cuplurile finaliste au aflat decizia juriului. Familia din Colentina a plecat acasă cu bucuria că a participat la un concurs inedit, iar ZUrlii din Berceni au rămas să se bucure de noul lor “cuibuşor de nebunii”.

De-a lungul concursului, Oana şi Romulus au dat o petrecere în cinstea porcului ZUrli, au fost cu el la mall, l-au dus până la Marea Neagră, i-au construit un ţarc în mijlocul sufrageriei, au mâncat împreună shaorma, i-au gătit clătite, şi, spre surprinderea tuturor, au făcut o baie de nămol împreună.

×