x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Alex Velea: Şi eu sunt oltean.. nu-mi place la firea oltenilor că se laudă mult!

Alex Velea: Şi eu sunt oltean.. nu-mi place la firea oltenilor că se laudă mult!

de Florentina Fântânaru    |    02 Iun 2012   •   19:48
Alex Velea: Şi eu sunt oltean.. nu-mi place la firea oltenilor că se laudă mult!

Cand am vazut premiera celui mai recent videoclip al lui Alex Velea, "Cand noaptea vine", am ramas cu gura cascata! Prima impresie a fost ca povestea depaseste piesa, ca imaginile te fura si melodia ramane in urma. Auzisem de Alex, stiam de pasiunea sa pentru dans, tatuaje si hip-hop, dar nu ma interesa, dincolo de aparente. Pana in ziua in care am ramas cu gura cascata si i-am spus producatoarei ca e vremea "spovedaniei" pentru Alex.

In timpul interviului, la un moment dat mi-a spus: "Te cunosc de cateva minute, e prima data in viata cand ne vedem si uite ca iti spun lucruri pe care nici prieteni de-ai mei nu le stiu". Inainte de reck, pe canapeaua de la protocol, Alex parea obosit, iar producatoarea mea Raluka parea ca incearca sa-l resusciteze cu o cafea si o tigara. Ei bine, de cum a intrat in lumina reflectoarelor Alex si-a intrat in mana si ne-a oferit un spectacol. N-a venit in maiou sa-si arate tatuajele, pentru ca mai avea unul proaspat pe spate, care il ustura ingrozitor, dar i-a confirmat fiului meu, care isi doreste un bling, ca in curand o sa lanseze o colectie de haine pentru baieti si poate ca o sa iasa si cateva blinguri...

Alex e facut pentru spectacol, e indragostit de ceea ce face si de frumoasa sotie, jumatate nigeriana, jumatate romanca. Si pentru ca a uitat sa-si inchida telefonul in timpul filmarii, mi-a cerut voie sa-i raspunda sotiei care il tot suna. Interesant a fost ca exact in acel timp, tocmai difuzam imagini de la nunta lor. I-am spus prin telefon Anei cat de frumoasa era, iar Alex continua sa se laude de unul singur cat de bine arata in costumul de ginerica de la Adina Buzatu. "Aveti si voi disputele voastre, cand va certati de la ce va luati?", l-am intrebat pe Alex. "Noi nu ne-am certat niciodata, ne mai intepam, dar de certat, nu. Ana e jumatatea mea buna, este echilibrul meu."

Nu i-a fost frica de insuratoare, pentru ca parinti sai i-au fost cel mai bun exemplu, s-au casatorit dupa trei saptamani de cand s-au cunoscut. Cat despre copii, asteapta sa se intample. La un moment dat, pentru ca Alex nu-si mai amintea de o trasnaie memorabila, am sunat-o pe mama. Doamna Elena Velea mi-a raspuns, fara sa stea pe ganduri, cum Alex pe la 12 ani, vrand s-o sperie ingrozitor, si-a bandajat complet capul, punand o pata mare de gem pe bandaj. La finalul intalnirii, l-am intrebat ce ar vrea el sa le spune telespectatorilor, ceva ce mie mi-a scapat. "Nu sunt inalt deloc, sunt semipitic, am doar 1,72!"

×
Subiecte în articol: mass media