x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Alina Crişan a învăţat să fie mai îndrăzneaţă la Ce vor ei?

Alina Crişan a învăţat să fie mai îndrăzneaţă la Ce vor ei?

de Adriana Vaduva    |    28 Apr 2011   •   18:49
Alina Crişan a învăţat să fie mai îndrăzneaţă la Ce vor ei?

162842-03-07tv-12.jpg• Prezentând acest show de la Euforia TV, ai aflat ce vor ei?

Bărbatul îşi doreşte să fie ocrotit, dar să i se creeze permanent impresia că el este cel care ocroteşte! (râde)

• Cât de importante sunt sfaturile unui stilist pentru o vedetă?

La noi este încă o meserie „în umbră”. Nu are amploarea de „afară”. După părerea mea, sfatul unui stilist este extrem de important! Am simţit şi o simt şi eu pe pielea mea... Doar prezentând emisiunea Ce vor ei? am învăţat foarte multe, cum să combin, cum să port, ce să port şi ce mi se potriveşte cel mai bine. Şi cel mai important, am învăţat să îndrăznesc, să am mai mult curaj în ceea ce priveşte alegerea ţinutelor!

• Ce sfaturi pe care le-au pri­mit concurentele de la Dana Sota şi Alin Gălăţescu le-ai urma şi tu?

Cum am spus şi mai devreme, mie îmi lipsea îndrăzneala, îmi era frică să combin sau să aleg culori îndrăzneţe! Am preferat mereu culorile simple pentru a nu da greş. Am rămas chiar surprinsă să descopăr câte culori vii mi se potrivesc!

• Să presupunem că te-ai afla printre concurente. Cu ce i-ai cuceri pe cei doi specialişti şi ce crezi că ţi-ar reproşa?

I-aş cuceri prin simplitate, dar cred că mi-ar reproşa faptul că nu îndrăznesc mai mult!

• Cine sunt idolii tăi în materie de stil?

Mai nou, Alin Gălăţescu şi Dana Sota! (râde) Chiar am învăţat foarte multe de la ei... Dacă am o nelămurire mereu apelez la ei! Iar Alin e dispus să mă ajute să-mi schimb puţin stilul vestimentar, să îndrăznesc mai mult!

• Te-ai confruntat la filmări cu scene haioase/enervante?

Întâmplări haioase au fost multe! Pe platourile Euforia e veselie... Ne înţelegem extraordinar toţi! Până acum nu am avut ghinionul de a avea fete invitate în platou puse pe scandal. Normal că au mai existat momente în care de exemplu nu îşi doreau să fie demachiate sau nu le plăcea coafură... dar reuşim cu brio să le calmăm!

• Rămâi doar la televiziune sau vei reveni la muzică? Ai vreun proiect în acest sens?

Normal că pregătesc un proiect muzical. Eu n-am renunţat la muzică. Muzica e şi va rămâne pasiunea mea cea mai mare... În ultimii doi ani am lansat două albume de cover-uri remixate în colaborare cu Micofrenia, un proiect foarte drag mie de la care am mari aşteptări. Pe lângă acesta, pregătesc şi un proiect solo.

×
Subiecte în articol: mass-media