x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Allianz-Ţiriac a lansat soluţia digitală "Contul meu"

Allianz-Ţiriac a lansat soluţia digitală "Contul meu"

08 Feb 2018   •   12:00
Allianz-Ţiriac a lansat soluţia digitală "Contul meu"

Allianz-Ţiriac a lansat soluţia digitală 'Contul meu', care le permite clienţilor companiei o mai mare transparenţă şi autonomie în vizualizarea şi gestionarea asigurărilor personale, se arată într-un comunicat, potrivit caruia soluţia este dedicată clienţilor persoane fizice şi poate fi accesată în cadrul Aplicaţiei Allianz-Ţiriac MOBILE, disponibilă în App Store şi Google Play.

 

În cadrul Contului meu, contractanţii de asigurări generale sau de viaţă Allianz-Ţiriac au la dispoziţie funcţionalităţi precum: accesare detalii asigurări personale în vigoare sau anterioare şi în format PDF, cu posibilitatea de a achita direct din cont primele scadente şi de vizualizare a notificărilor de plată; setare date personale şi acorduri de utilizare a informaţiilor cu caracter personal; accesare informaţii privind dosarele de daună deschise şi închise.
Soluţia digitală va fi dezvoltată în curând şi cu alte funcţionalităţi utile clienţilor. Şi persoanele care nu au încheiat încă asigurări la Allianz-Ţiriac pot utiliza aplicaţia pentru a-şi achiziţiona Rovinieta, asigurarea RCA şi asigurarea de călătorie în străinătate.

Allianz-Ţiriac este parte a Grupului Allianz - una dintre cele mai puternice comunităţi financiare la nivel global. Diversificarea progresivă a gamei de produse în concordanţă cu nevoile clienţilor şi adaptarea lor în permanenţă la tendinţele cererii au contribuit semnificativ la dezvoltarea echilibrată a afacerilor Allianz-Ţiriac, mentioneaza agerpres

×