x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Altex se desparte de eMag din cauza comisioanelor prea mari

Altex se desparte de eMag din cauza comisioanelor prea mari

19 Aug 2019   •   13:26
Altex se desparte de eMag din cauza comisioanelor prea mari

După o prezență de peste un an și jumătate pe platforma Marketplace, compania Altex a decis să retragă. Motivul deciziei este creşterea comisioanelor practicate de eMag, ceea ce a dus la mărirea costurilor, astfel încât societatea nu mai poate practica prețurile mici pe care le promite consumatorilor. 

"Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creşterea comisioanelor ne face imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România, o promisiune pentru ţinerea căreia toţi angajaţii Altex depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenţă în operaţiuni şi prin investiţii inteligente în proiecte care cresc eficienta. Toate acestea fac ca Altex să fie o afacere profitabilă şi sustenabilă şi ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieţei prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvenţă şi sustenabilitate în creştere şi profit şi respect faţă de promisiunile făcute clienţilor noştri", a declarat Florin David, director E-commerce Altex România. 

Din data de 19 august, clienţii vor putea achiziţiona produsele din cele 120 de magazine Altex şi Media Galaxy şi online pe platformele proprii altex.ro şi mediagalaxy.ro. 

 „În aprilie am început un proces de ajustare a comisioanelor, iar cu Altex nu am ajuns la un acord. Le mulțumim pentru parteneriat, apreciem contribuția și îi așteptăm oricând înapoi în eMAG Marketplace,” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: emag altex