x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Anamaria Prodan râde în hohote de Reghecampf! Vezi cum s-a dus de-a dura în lac antrenorul Stelei! (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan râde în hohote de Reghecampf! Vezi cum s-a dus de-a dura în lac antrenorul Stelei! (GALERIE FOTO)

de Cosmina Stoicescu    |    29 Aug 2012   •   15:00
Anamaria Prodan râde în hohote de Reghecampf! Vezi cum s-a dus de-a dura în lac antrenorul Stelei! (GALERIE FOTO)

De curand, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au avut parte de o iesire in familie care s-a lasat cu hohote de ras. Daca de obicei, Ana este cea in lumina reflectoarelor cand vine vorba de intamplari amuzante, de aceasta data, Reghecampf a fost protagonistul. Laurentiu a facut un adevarat show pe lac incercand sa porneasca un ski-jet. Cand a vrut sa urce, spre amuzamentul tuturor, Reghecampf a alunecat si s-a dus la vale in apa, cu tot cu sticla pe care o tinea in mana.

Iar distractia nu s-a oprit aici. Dupa ce a urcat intr-un final pe ski-jet, nu inainte de a mai aluneca o data, Laurentiu a descoperit pe lac ca masina nu porneste. Asa ca i s-a aruncat o vasla care a ajuns insa la ceva distanta de ski-jet. Reghecampf a incercat din rasputeri sa vasleasca de pe marginea ski-jetului cu mana, reusind la un moment dat sa si porneasca, in timp ce toata lumea se distra pe mal.

Anamaria Prodan a ras in hohote cand a vazut momentul integral, surprins pe camerele echipei de filmare.

×