x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Anca Serea: "Când eram mică, eram bona cartierului”

Anca Serea: "Când eram mică, eram bona cartierului”

de Dana Andronie    |    23 Aug 2012   •   21:00
Anca Serea: "Când eram mică, eram bona cartierului”

Prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV, Anca Serea, are o bogata experienta de viata si a invatat ca cel mai important lucru intr-o relatie este cel alaturi de care te trezesti. Nu sunt importante actele, dar, da, se va casatori cu Adi Sina (Akcent), care este si tatal lui Noah. De cerut, se pare ca a cerut-o, dar nu a facut-o "la modul clasic... si vom face o nunta fara tamtam, mai discreta', a declarat, de curand, Anca. Nu vom schimba programul si vom afla daca prezentatoarea va deveni doamna Sina.

Ghid Tv: Ambitia este un viciu?

Anca Serea: Pentru mine nu este un viciu, cred ca fiecare ar trebui sa aiba ambitie intr-o doza moderata si s-o foloseasca in scopuri constructive.

Ce virtutii ai?

Virtutiile ne ajuta sa fim mai buni, mai completi. Rabdarea, fidelitatea, credinta, generozitatea si dragostea se numara printre virtutiile mele.

Crezi ca virtutiile sunt mai numeroase atunci cand nu ai vicii?

Nu cred ca virtutiile sunt legate de vicii. Suntem oameni si este firesc sa avem si vicii. Important este sa constientizam ca nimeni nu este perfect si ca in noi sta puterea de a fi mai buni!

Adevarata fericire consta in a te zari frumos in oglinda propriei tale constiinte?

Am invatat sa gasesc fericirea in lucruri simple, marunte si sa o apreciez. Adevaratul echilibru sta in noi, iar daca noi suntem linistiti, fericirea se va gasi in constiinta noastra, dar si in ochii celor pe care ii iubim.

Ce mamica sexy esti! Ai fi crezut ca vei ajunge sa devii atat de bogata (spiritual)?

Nu ma consider o mamica sexy, dar multumesc pentru compliment. Sunt norocoasa ca langa mine ii am pe Sarah, David si Noah. Categoric, ei ma fac mai fericita, mai implinita ca om si mai frumoasa.

Ai avut momente cand ti-a fost teama ca nu o sa faci fata rolului de mama?

Cand eram mica, eram fie bona cartierului, fie doamna invatatoare. Imi placea sa ma joc cu ceilalti copii si in adancul sufletului imi doream ca atunci cand voi creste chiar sa fiu invatatoare. Nu mi-a fost deloc frica sa devin mama, pentru ca atunci cand iubesti, lucrurile vin de la sine.

E suficienta frumusetea pe sticla?

Nu cred ca este suficienta. Frumusetea trebuie sustinuta de munca, perseverenta, studiu.

Cum ai ajuns in televiziune?

Am ajuns in televiziune de tanara, in urma unui casting. Am fost mereu atrasa de acest domeniu. Imi place foarte mult ceea ce fac si chiar mi-a lipsit in lunile in care am stat acasa cu Noah.

Cu ce se poate testa inteligenta unei femei? Crezi ca umorul ar putea fi o unitate de masura?

Cred ca o poti cantari in functie de atitudinea pe care o are fata de propria persoana. Umorul este o calitatea pe care toti ar trebui sa o avem si poate face diferenta atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor.

Reclamele au contribuit la cresterea popularitatii tale?

Reclamele m-au ajutat in primul rand sa ma imbogatesc spiritual, sa invat lucruri noi.

Crezi ca reclamele pot dauna carierei tale?

Cu siguranta, nu! Intotdeauna am fost atenta cand am ales produsele cu care mi-am asociat imaginea.

Care este visul pe care doresti sa-l transformi in realitate?

Visele mele sunt legate de existenta copiilor. Mi-ar placea sa stiu ca vor deveni niste oameni buni, intelepti si vor avea curajul si puterea sa-si urmeze visele indiferent care ar fi ele.


×
Subiecte în articol: anca serea