x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ani Plumb şi Silviu Tudor Samuilă contraatacă fotbalul la GSP TV

Ani Plumb şi Silviu Tudor Samuilă contraatacă fotbalul la GSP TV

de Adriana Vaduva    |    28 Apr 2011   •   18:56
Ani Plumb şi Silviu Tudor Samuilă contraatacă fotbalul la GSP TV

162845-03-07tv-23.jpgPe Silviu Tudor Samuilă îl vedeţi în fiecare zi la Contraatac, iar pe Ani Plumb la pupitrul ştirilor GSP TV. Amândoi „contraatacă” fotbalul pentru ca telespectatorii să fie la curent cu tot ceea ce mişcă atât pe teren, cât şi în culisele sportului cu balonul rotund.

 

Şi cum GSP TV a achiziţionat pa­chetul 8 din Liga 1, vor fi subiecte din plin. „Pentru GSP TV, achizi­ţionarea pachetului 8 înseamnă încă trei ani de meciuri în direct, de rezumate, de Contraatacuri şi Premium Ligi în care să poată fi văzute şi întoarse pe toate feţele fazele importante. În­seam­nă consecvenţă şi continuitate, dar şi un mare respect pentru telespectator, iar cea mai bună dovadă în acest sens sunt cele peste zece mi­lioane de euro investite, un efort financiar extrem de mare în România zilelor noastre”, a men­ţio­nat Silviu. Vorbim deja despre sume foarte mari, atât de mari, încât problema nu se mai pune dacă pot supra­vieţui televiziunile de sport din Ro­mânia fără meciurile din campio­na­tul intern, ci „dacă echipele din Liga 1 pot supravieţui fără banii veniţi de la televiziuni sau de la societăţile de cablu”. „Cred că deţinătorii de ima­gini vor avea un atu important cu condiţia să ştie să îl exploateze şi sper ca CNA să nu mai găsească tot felul de portiţe stupide care să permită tuturor televiziunilor să ofere secvenţe din meciuri”, a adăugat rea­lizatorul Contraatac.

REVENIRE. După doi ani de pauză, timp în care s-a dedicat „mi­nu­nii cu ochi albaştri”, Ani Plumb a revenit la pupitrul ştirilor. N-a putut sta departe de această lume şi ur­mărea toate evenimentele. „Nu mi-am pierdut obiceiul de a cumpăra, când ieşeam la plimbarea de dimi­neaţă cu cel mic, Gazeta Sporturilor, dar sunt perfecţionistă şi îmi doresc să recuperez şi să reasimilez toate informaţiile din domeniu”, spune Ani. Idealistă fiind, prezentatoarea şti­rilor GSP TV îşi doreşte ca titlul de campioană să fie decis pe teren, şi nu în culise: „Şi cred că aşa va fi, pentru că jocurile de culise le faci o dată, dar nu la nesfârşit. Valoarea se cerne singură”. La rândul său, colegul Sa­muilă crede că „forma­ţia care va câştiga campionatul va avea nevoie şi de sprijin pe finalul de sezon, de nişte proptele îmbrăcate în negru şi cu un fluier în gură sau în costume elegante luând hotărâri pe la comisii. Având în vedere faptul că Oţelul, Poli sau Vaslui vor avea meciuri directe, cred că fotbalul prestat va face diferenţa”.

Petricăăăăă, dă pe GSP!
Cu siguranţă aţi văzut promo-ul în care Gigi Becali strigă „Petricăăă, dă pe GSP!”. „Este de departe cel mai tare promo neregizat din istoria televiziunilor de sport”, spune Silviu Samuilă. Totul a pornit de la un dialog avut cu Gigi Becali anul trecut într-un Contra­atac. „El era într-un bar din Pipera, loc de întâlnire a machidonilor din zonă, iar în momentul în care l-au sunat producătorii mei, televizorul de acolo era stins. Gigi a intrat în direct şi voia să vadă emisia şi a început să urle către unul dintre angajaţii de acolo „Petricăăă, dă pe GSP”. Iniţial am rămas blocat, după care m-a umflat râsul auzindu-l cum strigă. De altfel, secvenţa e pe site-ul gsptv.ro. Când s-a terminat emisiunea am ieşit pe hol şi cineva mi-a urlat „Petricăăă, dă-i, bă, pe GSP”, iar a doua zi, când am ajuns în redacţie, câţiva colegi îşi puseseră deja sonerie la telefon cu Becali urlând către Petrică”, a povestit Silviu.

×
Subiecte în articol: mass-media