x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1 lansează cel mai ambițios proiect al anului: TEATRU TV

Antena 1 lansează cel mai ambițios proiect al anului: TEATRU TV

de CS    |    21 Feb 2013   •   13:07
Antena 1 lansează cel mai ambițios proiect al anului: TEATRU TV
Sursa foto: Antena1

In această primăvară Antena 1 va surprinde din nou telespectatorii din România cu un proiect remarcabil dedicat iubitorilor de teatru și nu numai.

Intitulat TEATRU TV, programul, care are la bază o idee originală a actorului Mihai Bendeac, își propune să readucă în atenția publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante instituții teatrale din România cu unii dintre cei mai iubiți actori.

„Acest proiect este doar începutul revenirii divertismentului de bună calitate. Mi-am pus în joc întreaga carieră pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie și vor fi difuzate la Antena 1 din 6 martie, timp de patru săptămâni.

În cadrul evenimentelor publicul se va putea întâlni cu personalități marcante ale scenei românești, invitați de primă mână, toate în decoruri de poveste.

Odată cu lansarea acestui proiect, Antena 1 lansează și o campanie de susținere a teatrului românesc în care vor fi implicate vedete de televiziune, actori, cântăreți care vor încuraja publicul să fie alături de teatrul românesc de calitate.

Biletele pentru stagiunea TEATRU TV se pun în vânzare începând de astăzi și vor putea fi procurate la prețul de 120 de lei de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie

×
Subiecte în articol: antena1 teatru tv mihai bendeac