x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1, weekend în forţă

Antena 1, weekend în forţă

23 Apr 2012   •   14:08

Audientele Antenei 1 sunt in continua crestere. Dupa ce sambata aceasta audienta Antenei 1 a inregistrat pe targetul comercial, 15-54 urban, o crestere de 10%a cotei de piata fata de aceeasi zi a weekendului trecut, ieri, postul de televiziune a fost in urcare cu 12% in prime time fata de duminica trecuta, la nivelul aceluiasi target.

Emisiunile statiei au ramas pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. 'In puii mei', 'Te cunosc de undeva!', 'Mireasa pentru fiul meu' s-au impus lider incontestabil de piata in acest weekend, chiar si in conditiile deciziei abuzive a RCS RDS de a restrictiona accesul telespectatorilor abonati la platforma Digi, la programele trustului INTACT.

Mihai Bendeac a cucerit cei mai multi telespectatori din mediul urban, show-ul sau inregistrand o audienta medie de 7.1 procente si o cota de piata de 13.9% la nivelul targetului urban, in vreme ce programul oferit de principalul post condurent, Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 6.8% rating si 13.2% cota de piata. In minutul de aur 21.11, Antena 1 a fost urmarita de 1.202.000 de telespectatori din mediul urban.

Antena 1 a inregistrat duminica o crestere de 12% in prime time la nivelul cotei de piata in randul targetului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, fata de duminica trecuta, iar acest lucru chiar si in conditiile in care abonatii RCS RDS, prin satelit nu mai pot receptiona Antena 1.

×