x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1, X Factor: au rămas cei mai buni!

Antena 1, X Factor: au rămas cei mai buni!

16 Oct 2011   •   21:00
Antena 1, X Factor: au rămas cei mai buni!

Au fost 600, au ramas 260, iar dintre acestia au fost selectati 24 cei mai buni, semifinalistii emisiunii X Factor! Sambata seara, telespectatorii au urmarit cu sufletul la gura evolutia concurentilor in tabara de pregatire, emisiunea difuzata de postul Antena 1 situandu-se pe pri­mul loc in clasamentul audien­te­lor atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul pu­blicului din mediul urban. 1.033.000 de telespectatori din mediul urban urmareau in minutul de aur, la 22:15, X Factor, emisiunea inregistrand un varf de audienta de 8,9% rating si 21,6% cota de piata.

Super show-ul de la Antena 1 a condus sambata, 15 octombrie, topurile de audienta, cu o cota de piata medie de 15,8% de procente la nivelul targetului all urban si un rating mediu de 6,3%, lasand pe locul al doilea principalul competitor, Pro TV, care a inregistrat doar 12,9% procente share si un rating de 5,1% procente.

In cadrul editiei de sambata X Factor, telespectatorii au urmarit imagini din timpul taberei de pre­ga­ti­re, trei zile in care con­cu-ren­tii au tre­cut prin diverse probe si eli­mi­nari. Pentru ca X Factor nu cauta doar o voce buna, ci un artist complet, tabara de pregatire a testat si aptitudinile concurentilor in ma­te­rie de dans. Pe parcursul acestor zi­le, ei au avut de depasit multe teste, insa nu inainte de a fi antrenati de cei mai buni specialisti: Crina Mardare si Tonkins Anderson. Alaturi de concurenti, nu au fost doar indrumatorii sau juratii, ci si cei doi prezentatori Razvan si Dani, care au devenit, cu timpul, cei mai buni prieteni ai lor, aflandu-le po­ves­tile, incurajandu-i sau consolandu-i.

Dupa o selectie riguroasa reali­za­ta de cei trei jurati ai emisiunii, Adrian Sina, Paula Seling si Mihai Morar, in colaborare cu cei doi specialisti invitati, Crina Mardare si Tonkins Anderson, urmatoarele nume au trecut in semifinala concursului X Factor: Adrian Nour, Alin Vaduva, Andrei Balaceanu, Andrei Leonte, Argessis, Bianca Purcarea, Bogdan Medvedi, Cristian Parmac, Cristina Dobrescu, David Todoran, Duo Voice, Diana Hetea, Irina Florea, Iulian Vasile, Just us, One Way, Ovidiu Nae, Sanziana Niculae, T&L, Valentin Alexiu, Refresh, X treme, Tania Kramar, Ionut Constantin, Vasi Bistrae si Kevin Magalhaes, ultimii trei concurenti fiind reuniti de juriul X Factor intr-un grup. Intre acestia, se afla castigatorul concursului X Factor si al marelui premiu de 200.000 de euro, oferit de Orange. Lupta de-abia acum incepe...

×
Subiecte în articol: x factor