x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 2, debut în forţă!

Antena 2, debut în forţă!

de Cristiana Stamatescu    |    08 Ian 2012   •   21:00
Antena 2, debut în forţă!

Dupa un Revelion de milioane ("Re­velionul MayAsilor" decat... altii) petrecut alaturi de telespectatori, in care au uimit prin talentele lor ascunse, vedetele Antena 2 revin din 9 ianuarie pe micile ecrane.

Cu forte proaspete si pusi pe fapte mari, vedetele Antena 2 vor da startul  noilor sezoane ale celor mai iubite emisiuni. In noul an, emisiunile "Confidential", "Rai, da’ buni", "Agentul Vip", "Traieste sanatos", "Distractia pe vremea mea", "Petrecem k lumea", "It’s show time", "Late  Night Show", "Dincolo de aparente", "Incredibil", "Showbiz Report", "Conferinta de  presa", "Codul lui Oreste", "Jurnal de Bordea" vor ridica stacheta talk-show-ului  monden, oferind telespectatorilor emisiuni din ce in ce mai spectaculoase, cu declaratii in exclusivitate.

De asemenea, din 16 ianuarie, Mihai Morar redevine "Rau, da’ bun", de la ora 19:30.

O noua surpriza pregatita de Antena 2 pentru noul an o reprezinta serialul "Familia mea" ("My family"). Comedia britanica va putea fi urmarita incepand din 14 ianuarie, in fiecare sambata, de la ora 15:30, difuzandu-se cate doua  episoade consecutive. Ben Harper este un dentist morocanos, ironic, dar in  acelasi timp adorabil, care, alaturi de sotia lui Susan – ghid turistic si total nepriceputa in bucatarie –, incearca in cel mai bun mod sa-si creasca si sa-si educe cei trei copii: Nick, Janey, Michael.

×
Subiecte în articol: mass media